arrow_drop_up arrow_drop_down

Bye Bye Broodbuik

Een 30-daagse broodvrije kuur mét glutenvrije

vegan spirulina crackers

Deze 30-daagse kuur is iets voor jou als

  • je verslaafd bent aan brood en/of koolhydraten
  • veel vetopslag hebt rond de taille en/of een plattere buik wil
  • lekkere alternatieven zoekt voor brood en inspiratie wil voor broodvrije maaltijden
  • glutenvrij wil eten en inspiratie zoekt die lekker, gemakkelijk en eenvoudig is
  • lijdt aan pds (prikkelbare darmsyndroom), lekkende darm of andere darmaandoeningen
  • je vaak last hebt van constipatie en beter naar toilet wil kunnen gaan

De voordelen van deze kuur op een rijtje

Focust op slechts 1 aanpassing:

brood schrappen

Jouw broodvervanger inbegrepen:

1 pakket spirulina crackers

Digitaal Ebook

(downloadbaar en afdrukbaar)

Inclusief 30 broodvrije recepten en 1 kant- en- klaar menu, ook veggie

Stoelgangbevorderend en versoepeling van de transit

Klachtenvrij en plattere buik

in 1 maand!

Waarom Bye Bye Broodbuik

Ik ben Elke, oprichter van Elke Dag Energie en gespecialiseerd in de link tussen voeding en energie/darmgezondheid. Ik richtte Bite and Boost op, mijn glutenvrije crackerbakkerij als antwoord op mijn eigen zoektocht naar een ultragezonde, glutenvrije en koolhydraatarme broodvervanger.

Toen ik een aantal jaren terug een burn-out kreeg, had ik eigenlijk al maandenlang andere klachten genegeerd. Steeds terugkerende keel- en blaasontstekingen en ernstige psoriasis waar ik in de klassieke geneeskunde geen verklaring voor kreeg, lagen aan de basis van mijn eigen zoektocht.

Toen ik me verdiepte in recente wetenschappelijke literatuur, vond ik dat brood voor vele darmen een grote boosdoener is terwijl het overal afgeschilderd wordt als supergezond. Ik ging glutenvrij eten, de eerste stap naar een gezonder, energieker en slanker lichaam.

De spirulina crackers die ik tijdens mijn burn-out ontwikkelde als antwoord op energietekort en een verstoord darmklimaat werden de partners in crime van mijn trouwe leden en volgers. Een gezonde broodvrije levensstijl is namelijk voor de meeste van mijn klanten de moeilijkste zet: als jouw maaltijden voor 2/3 uit brood bestaan en de derde maaltijd vaak ook nog eens uit tarwe, wat kan je dan nog wél eten als je alle brood en tarwe plots van het menu schrapt? En wat als je 100% darmvriendelijk wil gaan eten? Waar hou je dan nog allemaal rekening mee?

Met Bye Bye broodbuik moedig ik je aan om 30 dagen jouw brood te vervangen door onze spirulina crackers. Deze glutenvrije vegan crackers hebben het beste effect als je ze integreert in een gezonde en darmvriendelijke levensstijl. In dit programma krijg je 30 dagen inspiratie met en zonder crackers. Zo ga je zelf ondervinden hoe lekker, vernieuwend en verfrissend het is om broodvrij te eten!

Als brood zo gezond was, waarom zijn broodetende mensen dan zo vaak ziek, zwaarlijvig en moe?

Omdat je ooit geleerd hebt dat brood onmisbaar en übergezond is, betekent niet dat dit een waarheid is die jij blindelings moet volgen en die klopt voor jouw lichaam. Mijn advies is: probeer en ondervind het zelf!

Dit is het effect van brood op ons lichaam:

  1. Brood is een dikmaker omdat het bol staat van de koolhydraten. Een koolhydraatrijke levensstijl maakt ons dik en doet ons de ganse dag door verlangen naar nog meer koolhydraten en suiker. Daarom is brood zo verslavend.
  2. Brood bevat gluten uit tarwe, een eiwit dat de laatste honderd jaar zo gemanipuleerd werd dat onze darmen het nog amper kunnen verteren. Zie het als een elastische klomp die in je buik terecht komt. Wie vaak last heeft van een licht zeurende pijn in de buik of een opgeblazen gevoel ervaart: het zijn de gluten!
  3. Na het eten van een broodmaaltijd voel je jou moe. Iedereen kent de energiedip wel die je na de middag krijgt wanneer je net je broodlunch hebt verorberd. Als je dacht dat dit normaal is: dit is het niet! Vervang jouw broodmaaltijd door een energiegevende maaltijd en je zal hier nooit meer last van hebben!

Ooit al geprobeerd om jouw broodbuik, kwalen en ongemakken of vermoeidheid aan te pakken door jouw brood te schrappen? Het is alvast de eerst en belangrijkste stap in het proces naar een gezonder, energieker en gelukkiger leven!

INVESTEER EENMALIG

97 euro!

>>> IK START METEEN >>>

BYE BYE BROODBUIK bestaat uit:

Digitaal boek

Ons enige complete digitale programma in boekvorm waardoor je het gemakkelijk kan downloaden en zelfs afdrukken. Zo heb je alle instructies, het menu en de recepten zo bij de hand als je niet graag met de computer werkt!

1 maandpakket crackers

Een broodvrije kuur zonder lekkere en gezonde broodvervanger zou wellicht veel minder aantrekkelijk zijn! De liefde en overgave die we stoppen in het zelf (handgemaakt!) bakken van onze crackers verdient een aangepaste levensstijl. Je kan onze crackers op vele manieren eten, maar de beste manier om er het meeste uit te halen vind je in deze kuur!

30 recepten + weekmenu

Tijdens deze broodvrije kuur beschik je niet enkel over de beste broodvervanger, maar ook de allerbeste recepten om ze mee te combineren. Zowel beleg als spreads als maaltijden komen aan bod in het programma. Je kan ook een voorbeeldmenu vinden om jou op weg te helpen!

Wat gebeurt er na inschrijving?

Je komt direct op een pagina met uitleg en het digitale boek met de kuur.

Jouw bestelling spirulina crackers wordt ingepland in onze bakkerij.

OPGELET: wij hebben een kleine artisanale bakkerij waar alles met de hand wordt gemaakt. Jouw bestelling komt op de baklijst en wordt zo snel mogelijk behandeld.

Gelieve rekening te houden met een levertijd van gemiddeld 2 weken tot 3 weken.

€ 97,-

START MET BYE BYE BROODBUIK

Je bent 1 klik verwijderd van een broodvrije buik!