Crackerabonnement: ontvang maandelijks onze spirulina crackers
arrow_drop_up arrow_drop_down

Elke maand crackers?

Registreer je hier voor het cracker-abonnement!

Elke maand jouw doos crackers

Automatisch en zonder wachttijden

Zeker van je prijs t.e.m. april 2020

Wat krijg je elke maand?

  • 1 doos crackers inclusief verzending
  • 6 verpakkingen van 180 gram (met 8 tot 10 crackers)

Yes, ik word abonnee!

Alle voordelen op een rijtje

Nooit meer wachten

Vanaf dag 1 zijn we genoodzaakt om te werken met wachttijden. Onze bakcapaciteit is beperkt. Met dit abonnement willen we onze trouwe klanten tegemoet komen!

Verzekerd van jouw prijs voor de komende 12 maand

Onze prijzen zijn sterk onderhevig aan de stijgende prijzen van ingrediƫnten, energie en verzendkosten. Jouw loyaliteit belonen we in prijsgarantie. In april 2020 evalueren we pas de nieuwe prijzen.

Automatisch, zonder zorgen

Je regelt jouw abonnement nu in slechts 1 klik voor het komende jaar. De rest van het jaar gebeuren de betalingen automatisch en mag je elke maand jouw pakket bij je thuis verwelkomen.

Gezonde darmen verzekerd

Jouw gezondheid begint met gezonde darmen. We geloven niet in quick fixes. Investeren in gezondheid is iets wat je niet uitstelt of overlaat aan het toeval. Het is een bewuste keuze, het hele jaar rond.

Jouw multivitamine het hele jaar door

Spirulina is een supplement dat je het hele jaar door kan nemen in plaats van multivitamines. In gezonde dosering (zoals in onze crackers) heeft het enorme positieve effecten op de gezondheid. Vanwege de vele B-vitamines en eiwitten wordt het ook wel een natuurlijke multivitamine genoemd.

Ga voor gezond, slank en energiek voor het hele jaar

We geloven niet in "tijdelijk" gezond. Wel in een bewuste levensstijl. Kies je bewust voor gezondheid? Kies dan bewust voor onze crackers. Mensen vinden het normaal om wekelijks bij de bakker te gaan. Wij vinden het dus even normaal om de wekelijkse bakker in te ruilen voor onze spirulina crackers.

Inschrijven voor 56 euro per maand >>>>>>>