arrow_drop_up arrow_drop_down

Darm Detox Programma

Bij darmklachten en -ziektes, burn-out en depressie, chronische klachten,

allergieën en intoleranties

Het Darm Detox Programma is iets voor jou als je jou herkent in één of meerdere van onderstaande stellingen

 • Je hebt darmklachten, gaande van pds (prikkelbare darmsyndroom), over lekkende darm tot constipatie of chronische diarree
 • Je bent vaak moe, futloos en verlangt naar meer energie. In het slechtste geval heb je een burn-out of kreeg je de diagnose cvs omdat je chronisch vermoeid bent
 • Je voelt je niet goed in je vel, hebt depressieve gevoelens, bent vaak angstig en hebt geen daadkracht meer
 • Je hebt chronisch pijn en kampt vaak met ontstekingen (keel-, blaas- of gewrichtspijnen)
 • Jouw huid vertelt je dat er iets aan de hand is, je weet alleen niet wat (eczeem, psoriasis, enz)
 • Je weet of vermoedt dat je één of meerdere allergieën of voedselintoleranties hebt en wil bevestiging
 • Je bent op zoek naar een levensstijl die bij jouw darmklimaat past (elk mens is immers anders en geen enkel darmklimaat is identiek) maar je ziet het bos door de bomen niet meer tussen alle tegenstrijdige voedingsadviezen

Met dit Darm Detox Programma:

Weet je na 6 weken exact welke voeding wel/niet geschikt is voor jou

Ga je aan de slag met darmvriendelijke ingrediënten

Krijg je inspiratie en menu's voor lekker en darmvriendelijk eten

Leer je stapsgewijs luisteren

naar de signalen van je lichaam

Creëer je een levensstijl die past

bij jouw lichaam

Herstel je de samenstelling en balans van je darmflora

"Toen ik startte met dit programma was het niet vijf voor twaalf maar kwart na twaalf! Mijn lichaam was compleet vergiftigd waardoor ik extreem moe was en veel overgewicht had. Met de steun van mijn dokter ging ik op zoek naar een voedingsprogramma om mijn klachten te bestrijden, want ik wilde niet aan de medicijnen. Ik kwam bij Elke Dag Energie terecht. In dit programma vond ik een ontzettende houvast qua inzichten, motivatie en recepten. In drie maanden tijd verloor ik 7 kg en voel ik me al veel beter in mijn vel. Ik ben ontzettend gemotiveerd om door te gaan met deze levensstijl!"

Kim Bossuyt

Waarom het Darm Detox Programma

Ik ben Elke, oprichter van Elke Dag Energie en gespecialiseerd in de link tussen voeding en energie/darmgezondheid.

Tijdens de Darm Detox help ik jou aan de hand van een wetenschappelijk online programma de signalen van jouw lichaam interpreteren zodat je beter begrijpt/voelt welke voeding verantwoordelijk is voor klachten en ongemakken. Omdat bloedtesten en andere klinische testen niet alleen peperduur zijn maar ook vaak vals negatief zijn, is de beste bron van info de signalen van je eigen lichaam.

Ik hoor vaak van mijn klanten dat ze het bos door de bomen niet meer zien in de zee van tegenstrijdige voedingsadviezen: wat moet je nu geloven? Het feit is: er bestaat geen enkel boek of geen enkele wetenschap die de waarheid in pacht heeft. Wetenschap is altijd gebaseerd op gemiddelden en zegt dus niets over jouw persoonlijke situatie.

Daarom ontwikkelde ik dit programma waarbij je zelf aan de slag gaat met je lichaam en leert om een levensstijl samen te stellen die past bij jou, helemaal op maat van jouw eigen lichaam en eigen darmklimaat. Er is namelijk geen enkel darmklimaat identiek en elk mens reageert anders op voedsel.

Wil je voor eens en voor altijd weten welke levensstijl juist is voor jou en jouw (darm)klachten bij de wortel aanpakken? Dan is deze Darm Detox exact wat je nodig hebt.

Een investering die je meteen terugverdient!

Wat is het jou waard om op basis van je dagelijkse voeding een natuurlijk medicijn te hebben?
 • Beter dan peperdure klinische testen
 • Geen dure supplementen nodig
 • Geen terugkerende dokterskosten meer
 • Vaarwel chemische medicijnen
 • Een veel betere levenskwaliteit zonder klachten
 • Energie om je leven voluit te leven
 • Een slank lichaam om trots op te zijn

Wanneer je de optelsom maakt van dokterskosten, inkomsten die je mist omdat je ziek bent, medicatie en dure supplementen, mislukte dieetpogingen (en dan nog maar gezwegen van de levenskwaliteit die niet valt uit te drukken in geld), dan kom je tot de vaststelling dat je een fortuin kwijt bent. Het Darm Detox Programma is een eenmalige investering voor het leven die je meteen hebt terugverdiend omdat je de kosten en het verlies van ziek zijn vaarwel zegt!

Tijdelijke actie:

Je betaalt nu SLECHTS 197 euro in plaats van 297 euro!

>>> IK START METEEN >>>

Het Darm Detox Programma bestaat uit:

Een 6-weken-plan

Gedurende 6 weken ga je stapsgewijs aan de slag met je voedingspatroon. De aanpak is traag en gestaag zodat je de tijd krijgt om te wennen aan een nieuwe levensstijl en de lichamelijke gewaarwordingen van kleine wijzigingen goed leert aanvoelen. Elke week ga je aan de slag met 2 kleine nieuwe eetgewoontes en verdiepen we in enkele relevante thema's. Na 6 weken kan je tenslotte evalueren welke voeding voor jou persoonlijk wel of niet werkt.

Een receptenbank

Alle darmvriendelijke recepten die we de voorbije jaren ontwikkelden met de EnergieKeuken zijn beschikbaar in onze ultra-uitgebreide receptenbank waar je uit tal van categorieën kan kiezen: vlees, vis, vegetarisch, salades, smoothies, yoghurts, ontbijten, gebak, tussendoortjes, gezonde ijsjes, drank, sappen, soepen, enzovoort. De keuze is zo uitgebreid dat je altijd iets zal vinden dat in jouw smaak (en de smaak van jouw gezin) past!

Toegang 24u/24u en 7/7

Je staat er niet alleen voor. Je komt terecht in een warme online community van gelijkgestemden waar je terecht kan met al jouw vragen. Elke dag worden deze vragen persoonlijk door mij beantwoord.

Met ondersteuning van de spirulina granola

Ter ondersteuning van dit programma ontvang je de darmvriendelijke, glutenvrije spirulina granola die wordt ingezet als broodvervanger bij het ontbijt.

Elke richtte haar eigen bakkerij Bite and Boost op waar ze dit product in eigen beheer artisanaal vervaardigt uit vezelrijke zaden in combinatie met de natuurlijke multivitamine spirulina. Met de crackers is het volgen van het programma eenvoudig, lekker en efficiënt.

Getuigenissen van onze leden

Fabina
Ik startte met een zware burn-out aan dit programma en kon na 2 maanden terug aan het werk. Een jaar later volg ik het nog steeds omdat ik me er zo goed bij voel. Ik ben bovendien 17 kg afgevallen. Ook sporten kan ik terug omdat ik er de energie voor heb.

Nancy
De EnergieKeuken werd mijn therapie . Ik zat in een zware depressie en vond een lichtpuntje in dit programma. Mijn darmklachten zijn verdwenen als sneeuw voor de zon en ik ben 7 kg slanker geworden sinds ik eet volgens de richtlijnen van dit programma.

Vera
Dankzij dit programma kon ik de fibromyalgie die altijd al mijn leven had beheerst de kop indrukken. Ik ben ook een enorme fan van de crackers die héél lekker zijn en mijn leven zoveel makkelijker maken. Ik kan het iedereen aanraden die meer levenskwaliteit wil!

€ 297,-
€ 197,-

DARM DETOX PROGRAMMA

Gezondheid is een keuze en is voor iedereen binnen handbereik.

Na het inschrijven kan je meteen starten!

Je ontvangt een persoonlijke login van de community 365 Dagen Energie

waar je het programma en alle bijhorende modules + receptenbank kan raadplegen.

Niet goed? Geld terug!

Heb je gedurende 14 dagen het stappenplan volledig gevolgd (inclusief onze menu's gevolgd) en mijn hulp ingeschakeld zonder enig resultaat? We betalen het geld terug! Uit de ervaring met onze klanten en leden kan ik met mijn hand op het hart zeggen dat we een tevredenheid hebben van maar liefst 95%!