arrow_drop_up arrow_drop_down

Fat Challenge >> Gezond Vet Verbranden

EET JE DARMEN GEZOND EN JE BUIK PLAT IN 3 STAPPEN

Deze Fat Challenge is iets voor jou wanneer je:

 • Jouw overtollige (buik)vet op een duurzame en gezonde manier wil verbranden
 • Suikerverslaafd bent en een methode zoekt die ook hormonaal ondersteunend is
 • Gemakkelijk, snel en doeltreffend wil afvallen zonder calorieën te hoeven tellen
 • Alles wil leren over natuurlijke vetverbranding waarbij afvallen bijna vanzelf lukt
 • Automatisch jouw darmgezondheid en energiepeil wil boosten tijdens het afvallen
 • Een zeer eenvoudig stappenplan wil volgen met direct resultaat
 • Naast overgewicht of te veel (buik)vet ook kampt met (darm)klachten zoals candida of gewrichtspijnen of ...

"Vandaag vier weken bezig, voel me super goed en ben nu 5,5 kg kwijt! Eigenlijk totaal geen moeite met deze levenswijze. Had ik nooit gedacht na ongeveer alle bestaande diëten geprobeerd te hebben, maagring operatie incluis. Dus een super super contente energieke en gemotiveerde madam hier!!! En ook wel trots 😇 . Blij dat ik de community gevonden heb! 🙏😘!"

Sabien Bollen

Resultaat: - 5,5 kg in 4 weken & - 14 kg na 6 maand

Met deze Fat Challenge:

Word je in 3 simpele stappen een natuurlijke vetverbrander

Ga je aan de slag met vetverbrandende ingrediënten

Heb je toegang tot tientallen pure vetverbrandende recepten

Verlies je al vanaf de eerste week jouw eerste kilo's

Profiteer je van gezonde darmen en een zichtbaar plattere buik

Heb je nooit meer zin in zoet of ongezonde tussendoortjes

"Het stappenplan is zo eenvoudig en zo concreet dat het moeizaam verloopt om snel resultaat te boeken. Bovendien is het gewoon heel lekker!"

Frédéric

Resultaat: - 7 kg na 2 maand & - 18 kg na 6 maand

Waarom deze Fat Challenge?

Ik ben Elke, oprichter van Elke Dag Energie en gespecialiseerd in de link tussen voeding en energie/darmgezondheid.

Toen mensen mijn darmprogramma's volgden merkte ik dat niet alleen hun darmklimaat werd geboost, maar dat ze ook moeiteloos hun ideale gewicht bereikten. Er is namelijk een belangrijke link tussen het darmklimaat en vetverbranding.

De Fat Challenge focust in alle facetten op de overschakeling van suiker- naar vetverbranding. Door jouw lichaam te laten overschakelen op een andere energieleverancier (vet in plaats van suiker) ga je veel efficiënter en gemakkelijker vet verbranden dan met de meeste populaire diëten. Vanaf de eerste week ervaar je al een plattere buik.

Deze aanpak is de allerbeste aanpak om moeiteloos gewicht te verliezen omdat je geen zin meer hebt in zoet. De hormonale impact zorgt voor sterk verminderde drang in ongezonde voeding en maakt het volhouden veel gemakkelijker.

Mensen geven aan dat ze tijdens de challenge meteen een piek in energie gewaarworden en een veel helderder hoofd hebben. Schimmels en toxines verlaten het lichaam waardoor dit ook de aangewezen methode is om bijvoorbeeld candida-overgroei aan te pakken.

Jouw laatste investering in een dieet

Hoeveel diëten heb jij de voorbije jaren geprobeerd? Als geen enkel gewerkt heeft is dit voor jou!

Bij de Fat Challenge kies je bewust voor:

 • Een gezonde levensstijl in plaats van een lastig dieet
 • Puur voedsel en lichaamskennis in plaats van dure (chemische) dieetproducten
 • De controle over je hormonaal systeem zodat je niet afhankelijk bent van voedsel
 • Het slim inzetten van lichaamsprocessen zoals ze ooit ontworpen zijn door de natuur

Wanneer je de optelsom maakt van alle diëten die je ooit volgde, dure supplementen om af te vallen en alle kosten die het gevolg zijn van een ongezond gewicht of ongezonde darmen (en dan nog maar gezwegen van de levenskwaliteit die niet valt uit te drukken in geld), dan kom je tot de vaststelling dat je een fortuin kwijt bent. De Fat Challenge is een eenmalige investering voor het leven die je meteen hebt terugverdiend omdat je direct resultaat waarneemt.

Nu tijdelijk + 50% KORTING!

Je betaalt enkel nu SLECHTS 147 euro in plaats van 297 euro!

>>> IK START METEEN >>>

De Fat Challenge bestaat uit:

Een 3-stappen-plan

Mijn ervaring met het begeleiden van reeds honderden mensen is dat simpele programma's het beste werken. Niet te veel regels, gewoon duidelijk en strak qua plan. De Fat Challenge is met haar 3 stappen een programma dat geen ruimte laat voor twijfel of discussie. Na je inschrijving krijg je toegang tot onze digitale omgeving waar je het programma kan raadplegen en het 3-stappen-plan in pdf kan downloaden en/of afdrukken.

Vetverbrandende recepten

Al onze vetverbrandende recepten staan handig aangeduid in de digitale receptenbank. Naast een strak plan krijg je dus ook allerhande recepten aangereikt die jou blindelings op weg helpen met het bereiken van jouw gewichtsdoel. De recepten worden ontwikkeld door mezelf en mijn moeder die met dit plan 10 kg verloor in 2 maanden tijd. We komen uit een koksfamilie met een talent voor het op smaak brengen van gezond voedsel. Gezond vet verbranden is dus geen straf en zelfs ultra lekker!

Gezond Vet Verbranden

Jouw deelname aan de Fat Challenge betekent automatisch toegang tot het programma Gezond Vet Verbranden met alle nodige uitleg en ondersteuning. In dit programma krijg je ook toegang tot video's en opnames van onze trainingen die dieper ingaan op het principe van gezond vet verbranden.

Toegang 24u/24u en 7/7

Je staat er niet alleen voor. Je komt terecht in een warme online community van gelijkgestemden waar je terecht kan met al jouw vragen. Elke dag worden deze vragen persoonlijk door mij beantwoord.

Iedereen heeft een vetverbrander in zich!

Misschien denk je nu: "Dit is te mooi om waar te zijn!" of "als dit zo'n geweldige methode is, waarom gebruiken diëtisten deze dan niet?" of "ik heb al zoveel geprobeerd, hoe weet ik nu of dit écht werk?" Terechte vragen!


Toch is er in dieetland veel argwaan ten aanzien van nieuwe methodes. Onterecht. Want recente wetenschappelijke studies geven ons veel nieuwe inzichten. Ik baseerde me vooral op onderzoek van de laatste 10 jaar dat nog niet achterhaald is. Zo heb ik geleerd hoe ons lichaam écht werkt. De Fat Challenge is gebaseerd op hoe de natuur ons gebouwd heeft om te overleven. De natuur is namelijk slimmer dan ons, en dat zijn velen vergeten!

Wat de deelnemers zeggen

Caroline
Ik heb het nog nooit zo gemakkelijk gehad om snoep te laten. Zelfs toen ik met de kinderen om friet ging, kon ik zonder moeite mijn gezonde maaltijd eten! Dit werkt écht.
Resultaat: - 5 kg op 15 dagen
Nadia
Ik heb nog maar 2 kg te gaan om op het gewicht van voor mijn menopauze te komen. Dit is de enige methode waarbij ik van de snoep kan blijven.
Resultaat: - 5 kg in 3 weken
Mie
Ik hoefde niet zoveel kilo's meer te verliezen want ik volg al langer de EnergieKeuken. Dat ik slaap als een marmot en tonnen energie heb sinds deze challenge is mijn motivator.
Resultaat: - 2 kg op 1 maand
Nele
Na 3 weken ben ik vitaler en kan ik zelfs mijn middagdutje al eens overslaan terwijl ik een burn-out heb. Ook wandelen lukt terug, iets wat ik heel graag doe.
Resultaat: - 2 kg op 1 maand
Kim
Ik volgde eerste de Darm Detox en nadien startte ik met de Fat Challenge om extra gewicht te verliezen. Sinds Nieuwjaar ben ik 7 kg afgevallen en ik blijf supergemotiveerd!
Resultaat: - 7 kg op 3 maand
Lisette
Ik ben de mama van Elke en de allereerste die haar programma volgde. De hoofdreden was mijn candida bestrijden. De 10 kg die er in 2 maand tijd afging was mooi meegenomen!
Resultaat: - 10 kg op 2 maand
€ 297,-
€ 147,-

DOE DE FAT CHALLENGE

Je bent 1 klik verwijderd van een platte buik, veel energie en gezonde darmen <3