arrow_drop_up arrow_drop_down
26 maart 2019 

Fabina verliest 17 kg met de EnergieKeuken - een getuigenis over afvallen

Fabina werd ongeveer anderhalf jaar geleden lid van de community 365 Dagen Energie en is me van bij het begin opgevallen door haar gedrevenheid en uithoudingsvermogen. Toen ik na maanden van haar hoorde dat ze 17 kg was afgevallen, verbaasde het me niets. Ik deed onlangs een interview met haar omdat haar transformatie heel inspirerend is voor andere mannen en vrouwen met overgewicht en/of energieklachten.

Interview met Fabina

Dag Fabina, anderhalf jaar geleden ongeveer startte jij met de EnergieKeuken. Wat was de belangrijkste reden om dit te doen?
Je moet weten dat ik een kleine 3 jaar geleden een serieuze burn-out heb gehad. Ik heb jarenlang mijn lichaam en geest uitgeput waardoor ik constant moe was en weinig energie had en uiteindelijk ben gecrasht.

Na 1 jaar thuis zitten en rusten raakte ik maar niet uit die vermoeidheid tot ik een artikel las op de facebookpagina van Elke, toen nog Burn-out Vlaanderen. Daar las ik voor het eerst over de Energiekeuken.

Wat is het grootste verschil tussen jouw huidige en jouw vroegere levensstijl?
Dankzij de Energiekeuken ben ik veel energieker, minder snel moe, en voel ik me ook fitter. Ik eet bewuster en met meer smaak. Ik steek ook meer tijd in het bereiden van mijn eten en probeer regelmatig nieuwe dingen uit. Het leuke is dat ik zo al veel nieuwe dingen heb ontdekt.

Dankzij het feit dat ik me energieker voel, ben ik terug beginnen lopen (2x/week) en doe ik power oefeningen en meditatie oefeningen. Deze zaken hebben niets met mijn gewichtsverlies te maken, maar zorgen er natuurlijk wel voor dat ik fitter en strakker ben ;)!

Jij bent één van de leden die van deze levensstijl een gewoonte kon maken en daardoor ook jouw ideale gewicht hebt bereikt. Hoeveel viel je af en wat doe je om op gewicht te blijven?

Tot nu toe ben ik al 17 kg afgevallen. De eerste maanden hield ik mij rigoureus aan de principes van de Energiekeuken.

Nu zondig ik af en toe es met koffie en een glaasje cava/wijn. Maar dat wat me veel energie kost of waar ik van bij kom, laat ik nog steeds. Waarom? Ik voel mij gewoon zoveel beter!

getuigenis over afvallen

Wat heb je naast voeding nog veranderd in jouw leven?
Ik heb naast jouw voedingsprogramma de oefeningen uit jouw mindset-programma “Creëer jouw Droomleven” gedaan en ben mij gaan afvragen wat ik nu echt wil in dit leven. Zo ben ik tot het besluit gekomen dat ik mijn leven, dat dusver een sneltrein was, veel rustiger wil beleven, meer me-time wil creëren, en meer wil genieten van de kleine dingen. Zo ben ik uiteindelijk bij Shiatsu terecht gekomen. Eerst enkel zelf de behandelingen krijgen maar sedert een half jaar ben ik mijn eerste jaar Shiatsu aan het volgen bij LifeForce. Dit is echt mijn ding. Ik vind het ontzettend boeiend en als ik mensen behandel, ben ik volledig ontspannen, ik geniet daar echt van. Ik wil hier, na de voltooiing van mijn 3-jarige cursus, mee verder in bijberoep.

 

getuigenis over afvallenWelke tips heb je voor anderen die gezond gewicht willen verliezen?

Eigenlijk is het vrij simpel: wil je je beter in je vel voelen, energieker zijn en meer genieten van het leven, dan is de Energiekeuken een aanrader. Naast het feit dat je veel gezonder en bewuster leert eten, verlies je ook de overtollige kilootjes. En wees niet ongerust als er de eerste weken geen spectaculaire veranderingen in je gewicht zijn, als je je houdt aan deze eetgewoonte zullen de kilo’s er uiteindelijk wel afgaan. En af en toe zondigen mag zolang je maar niet overdrijft!

 

Fabina’s lievelingsrecepten uit de EnergieKeuken

getuigenis over afvallen

 

Wil jij ook gezond en doeltreffend afvallen?

Bekijk allereerste onze gratis videotraining Gezond Vet Verbranden.

Op 29 maart starten we met de Fat Challenge waarin je met een eenvoudig 3-stappen-plan leert om op een darmvriendelijke manier vet te verbranden.

Er zijn nog een aantal plaatsen vrij. Registreren kan hier.

mealpreppen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Over de schrijver
Elke Vermeire is een orthomoleculaire natuurvoedingsdeskundige die zich gespecialiseerd heeft in eigentijdse gezondheidsklachten zoals vermoeidheid, darmproblematiek, suikerverslaving, overgewicht en lifestyleziektes als diabetes. Ze is auteur van het boek "Geluk in je Buik", richtte haar eigen glutenvrije bakkerij Bite and Boost op (waar ze spirulina granola en - crackers produceert) en ontwikkelt online voedingsprogramma's om mensen op een laagdrempelige manier te begeleiden naar een betere gezondheid.
Reactie plaatsen

Phoenix WebsitePhoenix Website