arrow_drop_up arrow_drop_down

Hartverwarmende getuigenissen

van dolenthousiaste klanten en gebruikers

Wat onze klanten delen op social media en via mail

De ziekte van Crohn en suikerverslaving overwinnen met de EnergieKeuken

Hoe ons programma en ons boek Martine heeft geholpen met het overwinnen van haar chronische darmziekte en suikerverslaving.

Depressie en burn-out aanpakken bij de wortel met de EnergieKeuken

Fan van het eerste uur is Nancy. Ze straalt vanbinnen en vanbuiten door haar levensstijl aan te pakken en kon zo haar depressie verslaan!

Geluk in je Buik: niet alleen voor mensen met energietekort, maar ook als je last hebt van psoriasis, fybro, PDS, allergieën, intoleranties,...

Caroline getuigt in ons boek wat de EnergieKeuken doet met je energieniveau en hoe het tegelijk ook zoveel meer is dan dat.

Niet alleen gezond maar ook nog eens heel lekker

Inge is verzot op koken en prijst ons boek aan op haar eigen Facebookpagina. Want ze gelooft heel erg in onze unieke aanpak.

Gedaan met vechten tegen de bloedsuikerspiegel.

Veerle getuigt over haar cola-light verslaving in ons boek Geluk in je Buik en is sindsdien trouwe aanhanger van onze EnergieKeuken.

"Een boek om te verslinden"

Voor wie denkt dat kookboeken alleen maar recepten moeten bevatten heeft het mis. Je krijgt er een heleboel kennis en inzichten bij!

Harverwarmende e-mails van lieve klanten <3

Sabine stuurt een persoonlijk mailtje om me te bedanken <3

En ook dolenthousiaste klanten die meteen boeken voor de ganse familie bestellen ;)

Daniëlle laat me weten hoe prachtig mijn boek is geworden en bestelt er meteen nog 4 extra om cadeau te doen (+ volgt opnieuw onze programma's). 

Of als klanten zodanig enthousiast zijn dat ze er bijna geen woorden voor hebben (of net heel veel woorden...)

Ons boek is voor velen de kers op de taart naast onze community. Want je kan het vastpakken, meenemen op toilet, in bad of in de keuken... Zoals Katleen :)

En als zelfs de partner van de klanten aangenaam verrast is ;)

Ons boek is voor velen de kers op de taart naast onze community. Want je kan het vastpakken, meenemen op toilet, in bad of in de keuken... Zoals Katleen :)

Fans van onze Bite and Boost producten

We ontvangen foto's van over de ganse wereld,

zoals hier in het Egyptische Sataya.

Onze klanten zijn übertrots op hun supergezonde ontbijtjes met onze producten.
En ook de kinderen (en soms zelfs de honden) zijn er dol op ;)

Beter dan brood vol met gluten

Onze trouwe klanten nemen onze producten zelfs mee op reis, want ook op de skilatten wil je gespaard blijven van een broodbuik ;)

Bevorder je transit en red je darmen

Natuurlijke voeding om je transit te bevorderen. Heel veel klanten kunnen dankzij onze Bite and Boost producten veel beter naar toilet.

Milieuvriendelijk en zorgvuldig verpakt, correct geleverd

We hechten heel veel belang aan ecologie en gebruiken recycleerbaar verpakkingsmateriaal. We werken samen met Send My Parcel en BPost voor onze verzending en hebben 95% tevreden klanten!

Gezond én lekker!

Gezonde producten maken is 1 dingen. Dat deze producten nog eens bijzonder lekker zijn, maakt dat we heel tevreden klanten hebben bij Bite and Boost.

Té lekker?

Oeps. Té lekker is nu ook weer niet de bedoeling, toch Kathleen ;) ...???

Perfecte brood- én vleesvervangers

Sophie is veganist en gebruikt onze producten met spirulina als volwaardige vleesvervanger (spirulina bevat percentueel meer eiwitten dan vlees). Ze kan naar eigen zeggen niet meer zonder.

Klantenservice voorop!

Pakketjes die verloren gaan of beschadigd op de bestemming aankomen? Die compenseren wij! Zo kreeg Natalie haar bestelling opnieuw verzonden nadat haar potjes granola waren open gegaan tijdens transport!

Een geschenk uit de hemel voor diabetespatiënten (en voor zoveel meer)...

Toen we onze granola wilden lanceren deden we een grote test/rondvraag bij onze bestaande klanten. We kregen toen deze hartverwarmende mail van onze klant Marleen, die diabetes patiënte is.