arrow_drop_up arrow_drop_down

Jaartraject "365 Dagen Energie"

Een jaar lang toegang tot al onze programma's, challenges, detoxen, kuren, recepten, trainingen en magazines!

Dit jaartraject is iets voor jou als je

 • geen idee hebt waar te starten met jouw zoektocht naar energie en gezondheid
 • stapsgewijs en op je eigen tempo onze programma's wil doorlopen
 • onbeperkt toegang wil tot al onze huidige en toekomstige recepten van de EnergieKeuken
 • onbeperkt toegang wil tot ons huidige en toekomstige online trainingen en workshops
 • wil deel uitmaken van een bruisende community die hetzelfde doel nastreeft: energieker, gezonder, slanker worden
 • gelooft dat de rode draad door gezondheid jouw darmklimaat is en daar op alle mogelijke vlakken over wil leren
 • elke maand een geweldig inspirerend magazine in je mailbox wil krijgen over energie en gezondheid met nieuwigheden, recepten, inspirerende interviews ...
 • op zoek bent naar een levensstijl! Iets wat niet stopt na 1 programma of 1 kuur maar net begint naar aanleiding van een programma of kuur.

KORTOM: als je de motivatie, inspiratie en aanmoediging om jouw beste versie te worden

én te blijven goed kan gebruiken!

Wat je mag verwachten van dit jaartraject

Al onze digitale receptenboeken en magazines

De complete receptenbank van de EnergieKeuken (+ 500 recepten)

Maandelijks ledentrainingen over allerhande energiethema's

Toegang tot al onze detoxen, kuren, challenges en programma's

Lid van onze energie community met gelijkgestemden

Voorrang om de spirulina crackers als eerste te bestellen

"Ik werd lid om inspiratie en motivatie op te doen voor een gezonde levensstijl, maar de grootste meerwaarde en verrassing was al de rest dat ik er bij kreeg."

Inge d'Hooge

Waarom dit jaartraject volgen?

Ik ben Elke, oprichter van Elke Dag Energie en gespecialiseerd in de link tussen voeding en energie/darmgezondheid.

Ooit begon ik met simpele suikerdetoxen. Mensen konden een programma volgen en nadien verdwenen ze voorgoed uit mijn leven. De verbinding was weg. En dat vond ik een enorme zonde! Later hoorde ik vaak van die mensen dat ze hun oude eetgewoontes hadden hernomen van zodra het programma en de ondersteuning wegviel.

Toen kwam ik op het idee om mijn community 365 Dagen Energie op te richten. De plek waar ik al mijn programma's onderbreng, maar ook zovéél meer. Want hier blijven onze leden verbonden met de goede gewoonte, met lotgenoten en met mij. Ze hebben altijd een plek om naar terug te keren. Zonder enige drempel want de online community is 24/24 en 7/7 toegankelijk. Ik kom dagelijks online om vragen te beantwoorden. Om er te ZIJN. De leden hebben altijd inspiratie en motivatie als het nodig is. En bovenal: ze kunnen standaard deelnemen aan al mijn programma's, challenges en kuren zonder dit afzonderlijk te moeten aanschaffen.

Sommige leden zijn al lid van het prille begin en blijven trouw aan de community omdat het een levensstijl werd waar ze niet meer zonder kunnen.

Een jaartraject is dus veel meer dan wat je krijgt. Het is zeggen tegen jezelf dat je het serieus neemt, dat je het écht anders wil doen. Niet voor even maar voor 365 dagen!

Een kortstondige hindernis of een manier van leven?

Je bent er om gezondheidsredenen achter gekomen dat er iets moet veranderen. Je hebt beslist om er iets aan te doen.

De grootste en moeilijkste stap is niet het eerste gezondheidsprogramma volgen maar het volhouden!

Durf je het aan om voor een lange termijnvisie te gaan?

 • Ik zie de grootste successen bij zij die altijd een stapje verder denken: starten met gezonder worden en meteen investeren in gezonder blijven!
 • Uit onderzoek is gebleken dat succes afhankelijk is van de mensen waar jij jou laat door omringen. In deze community hebben we allemaal hetzelfde doel, het ganse jaar rond!
 • Wat je nu het meest nodig hebt is niet wat je later het meest nodig hebt. Volg het ganse jaar door alle programma's en challenges mee voor het beste resultaat.
 • professionele online ondersteuning waar al jouw vragen het jaar rond worden beantwoord.

Wanneer je de optelsom maakt van alle therapieën, diëten of coachings die je ooit volgde, dan kom je tot de vaststelling dat je een fortuin kwijt bent. Dit jaartraject kost een fractie van dit alles en gaat over je gezondheid van binnenuit, het kostbaarste goed in je leven. Door je aan te sluiten bij onze community, heb je een plek om altijd naar terug te keren!

We verlaagden onze prijs!

Je betaalt nu SLECHTS 297 euro in plaats van 365 euro!

>>> IK START METEEN >>>

Een overzicht van de complete community

Darm Detox Programma

Ons oorspronkelijke Energieprogramma dat nu Darm Detox Programma heet is speciaal ontwikkeld voor mensen met (darm)klachten, burn-out, depressie, chronische aandoeningen en allergieën of intoleraties.

Fat Challenge

Ons vetverbrandingsprogramma om in 3 stappen een gezonde en natuurlijke vetverbrander te worden.

Zuiveringskuur

Een 10-daagse korte kuur om je ganse systeem te zuiveren, ideaal tijdens de seizoenswissels.

Verdiepingsmodules

Naast onze standaard programma's kan je jou verder verdiepen in een aantal thema's: darmgezondheid, allergieën en intoleranties, mealpreppen, fermenteren, mindset thema's enz...

Ledenmagazine

Elke eerste vrijdag van de maand ontvangen onze leden het ledenmagazine met alle nieuwtjes uit de community, een overzicht van de nieuwe trainingen, een lid in de kijker, de nieuwste recepten en ingrediënten enz...

Ledentrainingen

Elke maand wordt een online training georganiseerd waar je live kan aan deelnemen (of later kan herbekijken). In deze training werken we steeds rond energie-thema's.

Welkomstgeschenk

Alle nieuwe leden van onze community ontvangen een pakket spirulina crackers (uit onze glutenvrije Bite and Boost bakkerij) ter verwelkoming! Zo neem je meteen een gemakkelijke en gezonde start!

1 jaar later, wat dan?

De jaartrajecten worden niet stilzwijgend of automatisch verlengd.

Op het einde van het jaar krijg je de kans om lid te blijven aan het ledenvoordeeltarief van 99 euro in plaats van 297 euro.

Hiervoor  ontvang je een mail.

Wat de andere leden zeggen

Liesbet Willems
Ik deed heel veel mindsetwerk maar bleef moe. Uiteindelijk bleek net dit het ontbrekende puzzelstukje te zijn en vond ik mijn fysieke energie terug door Elke's programma's en recepten.
3 jaar lid

Saskia Wildro

Ik had gehoopt hier wat tips te vinden om mijn darmklachten en burn-out aan te pakken. Dat ik op een plek met zoveel openbaringen kwam, had ik niet verwacht en was een enorm groot geschenk!
2 jaar lid
Nancy Cattoor
Ik kwam hier terecht in het diepste dal van mijn leven en vond dankzij de EnergieKeuken de kracht om mijn leven terug in eigen handen te nemen. Sindsdien voel ik me zovéél beter in mijn vel!
2 jaar lid
Caroline Van Gussem
Ik ben al lid van de prille start en ik kom nog wekelijks naar de community om bij te lezen, recepten te raadplegen en trainingen of challenges bij te wonen. Het motiveert enorm om zo mijn beste versie te worden.
3 jaar lid
Sandra Vandendriessche
Dankzij deze levensstijl heb ik na jaren geen diabetes meer en viel ik 16 kg af. De mindset programma's hielpen me bovendien om compleet af te kicken van mijn anti depressiva waar ik aan verslaafd was toen ik startte.
2,5 jaar lid
Fabina Van Ranst
Ik kreeg mijn burn-out onder controle dankzij het energieprogramma en leef nog steeds volgens de EnergieKeuken. Dankzij de andere programma's kon ik mijn leven ook carrièregewijs een nieuwe wending geven.
2 jaar lid
€ 365,-
€ 297,-

START JOUW JAARTRAJECT

JE KAN OP ELK MOMENT EEN NIEUWE START NEMEN. DAT MOMENT IS NU :)

Niet goed? Geld terug!

Heb je gedurende 14 dagen geprobeerd om het programma toe te passen maar lukt het jou om de één of andere reden niet? We betalen het geld terug waar je recht op hebt! Uit de ervaring met onze klanten en leden kan ik met mijn hand op het hart zeggen dat we een tevredenheid hebben van maar liefst 95%!