arrow_drop_up arrow_drop_down

Tijdelijk gratis

VIDEOTRAINING voor optimale & natuurlijke vetverbranding

Toegang krijgen tot deze video en extra tips en info ontvangen over gezonde vetverbranding?
Naar de video

Opgelet: tijdelijk te bekijken!

Deze videotraining bevat heel waardevolle informatie en is niet bestemd om overal en voor iedereen beschikbaar te zijn.

Daarom blijven de opnames slechts 48u na je inschrijving online staan.

Elke Vermeire, host en auteur

Over Elke

Mijn naam is Elke Vermeire en ik host deze videotraining.

Ik ben orthomoleculaire natuurvoedingsdeskundige en auteur van het boek "Geluk in je Buik".

Vanuit mijn passie voor gezondheid, verdiep ik  me voortdurend in de nieuwste voedingswetenschappen. Als darmexpert en deskundige in "energiehuishouding" van het lichaam heb ik een uniek inzicht verworven in hoe we metabolisch functioneren. Zowel mijn eigen ervaring als de ervaring met honderden klanten liet me inzien dat mijn methode om op een snelle en efficiënte manier vet te verliezen niet alleen 100% werkt, maar ook nog eens ultra gezond is. Naast vet verbranden krijg je tonnen energie, onderhoud je je darmklimaat, pak je ongemakken aan en maak je korte metten met je suikerverslaving!

Mis de videotraining niet! >>>

Je kan deze video de volgende 48u bekijken van zodra je jou hiernaast hebt ingeschreven. We sturen je een mail met de link naar de video.

Toegang krijgen tot deze video en extra tips en info ontvangen over gezonde vetverbranding?
Naar de video