365 Dagen Energie: meer energie | Elkedagenergie
arrow_drop_up arrow_drop_down

Stapsgewijs en op jouw eigen tempo

meer energie opbouwen? Start hier!

In 365 Dagen terug 100% Energiek?

Word zoals honderden lotgenoten lid van onze community

voor elke dag energie, 365 dagen lang.

Suikervrij eten programma

Het start met wat je eet.

Alleen al door een aangepast voedingspatroon zorg je 

voor een verdubbeling van  jouw energiepeil!

Is dit herkenbaar voor jou? 

 • Je zit gevangen in een futloos lichaam dat altijd moe is. 
 • Je kan geen plannen maken want jouw lijf wil niet meer mee.
 • Je hebt last van allerhande onverklaarbare kwaaltjes en pijnen.
 • Je hebt al een hele zoektocht achter de rug maar de antwoorden blijven achterwege.
 • Je slaapt bijna de klok rond, of dit zou je op z'n minst willen doen.
 • Je hebt een burn-out? Bijnieruitputting?
 • Je verlangt zo naar meer energie!

Tijdens mijn eigen burn-out kwam ik er na enkele maanden achter dat het helemaal niet tussen mijn oren zat (iets wat vaak onterecht wordt beweerd bij burn-out). Ik wilde zo graag vooruit in dit leven maar ontbrak de innerlijke kracht. Dit was een belangrijk keerpunt voor mij, ik had er genoeg van.
Elke

Ik maakte een ongelooflijke switch 

want ik wilde niet langer futloos door het leven gaan!

 1. Verantwoordelijkheid opnemen voor mijn eigen lijf en leven: Ik wilde opnieuw aan het roer van mijn eigen leven staan en wist dat hiervoor een fysieke wijziging nodig was.
 2. Stoppen met rommel eten: Ik kende al veel over voeding. Die burn-out deed me echter grijpen naar comfort food. Ik schrapte daarom alles van het menu wat mijn lichaam te veel uitputte.
 3. Onderzoeken wat goed voor me is: Ik deed heel veel onderzoek naar de link tussen voeding en uitputting en ging aan de slag in de keuken met herstellende ingrediënten.
 4. Overgaan tot actie. Niet uitstellen, niet twijfelen maar doen: Kennis is één ding. Het doen is een tweede. Hoewel ik heel moe was, kwam ik toch in actie. De combinatie van het bezig zijn met iets nuttig en het létterlijk eten van energie had een ongekend positief effect op mijn energiepeil. 

Samenbrengen van kennis, inspiratie en actie

Werken aan jouw energiepeil doe je door te begrijpen hoe jouw lichaam werkt en er vervolgens ook effectief mee aan de slag te gaan. Wij zorgen voor het totaalpakket onder professionele begeleiding.

 •  Je krijgt alle nodige inzichten om komaf te maken met energieverlies en vanaf nu enkel te bouwen aan een blijvend energiek lichaam.
 • We leren jou onze beproefde methode om een stabiele bloedsuikerspiegel te behouden. Dit betekent dat je afscheid neemt van energiedips, maar ook van het verlangen naar fout voedsel.
 • We zorgen ervoor dat je al na drie dagen het eerste verschil merkt. Na dertig dagen is jouw energiepeil verdubbeld.
 • We reiken jou niet alleen de inzichten aan, maar ook de inspiratie en mogelijke actiestappen om nu meteen te nemen.
 • Je staat er nooit alleen voor: je wordt lid van een community van gelijkgestemden. We zijn reeds met enkele honderden.
 • Er is een jaar lang opvolging voorzien zodat we jou kunnen garanderen dat alles verloopt op een tempo dat past bij jou en zodat je jouw eigen weg kan vinden. Na een jaar toepassen van onze principes garanderen we jou 100% energie.
 • Wij geloven niet in korte termijnoplossingen. Daarom maakten we van ons detoxprogramma een jaarprogramma waarin we jou ondersteunen op diverse domeinen van het energieprobleem. De EnergieKeuken staat hierin centraal. Je bent namelijk wat je eet. Met ons jaarprogramma maken we het verschil en gaan we voor gegarandeerd resultaat.

Onze 365 Dagen Energie Community is uniek 

in België en Nederland  omwille van 

de absolute focus op energieopbouw.

Wat houdt een jaar lidmaatschap concreet in?

 • Onbeperkte toegang tot onze beveiligde online omgeving: je ontvangt logingegevens waarmee je toegang krijgt tot de omgeving van 365 Dagen Energie. Met jouw logingegevens heb je toegang tot alle programma's, trainingen en recepten.
 • Het 30-Dagen-Energieprogramma: ons meest verkochte detoxprogramma zit inbegrepen in deze online omgeving. Van zodra je toegang krijgt, kan je het programma opstarten wanneer jij er klaar voor bent in overleg met ons.
 • Het concept van de EnergieKeuken van A tot Z toegelicht zodat je de principes volledig eigen wordt.
 • Een uitgebreide receptenbank waarin wekelijks nieuwe recepten worden geplaatst zodat er naar ieders smaak en wens heel wat te vinden is. De receptenbank bevat ook vegetarische recepten en alles is sowieso lactose- en glutenvrij.
 • Elke week een kant-en-klaar weekmenu met boodschappenlijst in jouw mailbox. Zodat je geen excuus hebt dat je geen tijd hebt om energie te eten. We maken het jou bijzonder gemakkelijk ;)
 • Toegang tot de community van 365 Dagen Energie, waar je terecht kan voor vragen en opmerkingen die binnen de 24 uur worden beantwoord. Interactie met lotgenoten is de grootste motivatiefactor.
 • Onze mindset-programma's: hoe je jouw eigen geest kan afstemmen op meer energie. Ons programma "Afstemmen en visualiseren" is één van de populairste programma's van onze community waarin heel concrete opdrachten zitten om jou mentaal helemaal af te stemmen op 100% energie.
 • Maandelijkse online trainingen over energiegerelateerde onderwerpen. Om de focus te bewaren en geen stress te creëren werken we rond thema's. Elke maand staat in het teken van een nieuw energiethema. 


Getuigenissen uit de community

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Na 1 maand kan ik terug gaan werken!

Ik kan met trots melden dat ik na anderhalf jaar thuis met een BO volgende week terug start met werken. Sinds ik begin januari met de Energiekeuken begonnen ben, voel ik me gewoon zoveel beter, energieker, fitter, positiever en gelukkiger. Zo goed zelfs dat ik terug de goesting en de moed heb om terug aan het werk te gaan, deeltijds om te beginnen. De Energiekeuken heeft mij zoveel nieuwe inzichten gegeven en er is een nieuwe wereld voor mij open gegaan. Ik ben zo blij dat ik dit heb mogen ontdekken!

Fabina Vanranst

 • Bedankt Elke!

  Dag Elke, dankjewel voor deze uitdaging. Ik ben best wel beetje fier op mezelf.

  Toen ik vier weken geleden besliste om deel te nemen had ik niet verwacht dat het zo goed zou lopen. Ik heb nu duidelijk meer energie en bovenal een hobby voor mezelf !

  En ik ben al een kleine drie kilo vermagerd, mooi meegenomen.

  En ik hoef niet na te denken over een menu en een boodschappenlijst! 

  Ongelooflijk bedankt, Elke !

  Nancy Cattoor

 • Unieke voedings- en mindsetprogramma's!

  Ik leer je niet alleen wat fout is, maar ook wat goed is ingeval van uitputting. Je leert nieuwe ingrediënten kennen en wordt terug bewust van de betekenis van voeding.

  Ik onderscheid me van alle andere voedingsprogramma's door jou te leren luisteren naar de taal van jouw lichaam. 

  Ieder lichaam is uniek en heeft een eigen verhaal, eigen behoeftes en verlangens. Door de jaren zijn we het verleerd de signalen van ons lichaam te begrijpen. Dit is géén dieet maar een levenswijze waar je nooit meer van af wil stappen eens je hebt ervaren wat het voor jou betekent!

  De leden van mijn community geven aan dat de community heel uniek is omwille van de focus op voeding én op spirit. Het ene staat niet los van het andere. Daarom wordt aan beide aandacht besteed.

  Wat mag je verwachten van de maaltijden?

  Pure, snelle en eenvoudige recepten

  Vrij van allergenen

  Zonder gluten, koemelk en suiker

  Voor het ganse gezin

  1 potje koken

  Veggie-proof

  Met veggie alternatieven

  Herken jij jou in minstens 3 van deze punten?

  • Ik heb vaak energiedipjes
  • Ik haal de middag niet zonder tussendoortjes
  • Ik heb vaak zin in zoet, vooral 's avonds
  • Ik heb het moeilijk om gewicht te verliezen, vooral rond de taille
  • Als ik begin met snoepen, kan ik niet meer stoppen
  • Ik heb doffe haren, broze nagels, eczeem, lucht in de darmen, migraine of andere lichamelijke ongemakken
  • 's Avonds is mijn batterij helemaal plat en 's morgens kan ik moeilijk uit bed

  Kies voor energie. Word lid van 365 Dagen Energie

  Ervaringen: mijn klanten getuigen

  Raf De Vleeschauwer, 42 

  Zelfs als man ben ik met deze levensstijl steeds voldaan. De maaltijden van Elke voelen zeker niet aan als een dieet. Als kers op de taart verloor ik 5kg in 3 weken! (technieker)

  Katrijn Staes, 39 

  Zowel de maaltijden van Elke als haar community maken mij heel enthousiast. Door de weekmenu’s van Elke was het een haalbare kaart om dit met succes te combineren met mijn voltijdse job.(beleggingsadviseur)

  Ingrid De Cooman, 53

  Dankzij de inspiratie van Elke slaag ik erin om lekker te koken en te eten zonder suiker. Hoewel ik niet zo graag in de keuken sta, maakt dit programma mij heel enthousiast. Ik kreeg een frisser hoofd, een energieker lichaam en voel me ook veel bewuster van wat ik eet. (werkpleziercoach)

  Mie Verachtert, 47

  Mijn lijf voelt lichter, mijn eten verteert weer. Waanzinnig, ik loop net niet op wolkjes maar ben wel heel erg gemotiveerd om ermee door te gaan want ik voel de energie letterlijk terug stromen. (educatief medewerker)

  Caroline Van Gussem, 42

  Dankzij het detoxprogramma van Elke en haar ultieme tip om de goesting in suiker te vermijden, is het mij gelukt om suiker helemaal uit mijn leven te bannen! Ik at zelfs op mijn verjaardag gezonde taart in plaats van de klassieke versie met suiker ☺! (architect)

  Lies Knapen, 38

  Het programma heeft me geholpen dankzij het groepsgebeuren, de inspiratie en de kennis van Elke. De motivatie vanuit de groep was het laatste duwtje dat ik nodig had. (mama van 3)

  Inge Peeters, 48

  Het programma van Elke zorgde voor een ommekeer in mijn voedingspatroon én een boost van energie. Ik werd veel rustiger en kreeg een positief gemoed. Mijn lichaam voelde plots veel minder opgezwollen. Ik ben me nu veel bewuster van de kracht en het belang van voeding en weet waarom ik dit blijf volhouden! (leerkracht)

  Melanie Van der Haegen, 26

  De buikpijn verdween en ik voel me veel minder opgeblazen. Voeding is altijd al een strijd geweest, maar dit programma liet me echt wel inzien welk voedsel fout is voor mij. Ik ben nu ook veel fitter en energieker ☺. (kleuterjuf)

  Evi Evenepoel

  Wat ik tot voor kort niet voor mogelijk hield is gebeurd. Na het volgen van het programma voel ik me beter en energieker dan ooit. Na mijn burn-out durf ik voor het eerst weer plannen maken en ben ik er zeker van dat voeding hier echt iets mee heeft te maken. Want durf ik zondigen, dan ben ik sneller moe. Het werkt echt! (vertaler)

  Ga jij net als honderden anderen voor 100% energie?

  Ik kijk er erg naar uit om jou te mogen begeleiden naar een energieker leven 

  waarin je in staat bent om terug jouw dromen na te jagen! Dat gun ik namelijk iedereen!

  Dit programma is iets voor jou als je

  • Zoekt naar een langetermijn oplossing
  • Jouw energieprobleem holistisch wil benaderen
  • Bereid bent om te investeren in jezelf en er helemaal voor te gaan
  • Graag langdurige opvolging hebt en alle informatie meteen bij de hand wil, zonder verplaatsing
  • 24u/24u en 7 dagen op 7 toegang wil tot relevante informatie
  • gezonder wil leven

  Dit programma is niet voor jou als je

  1. Zoekt naar een korte termijnoplossing
  2. Niet gelooft in een ruime benadering van het energieprobleem
  3. Niet wil bezig zijn met voeding, niet wilt investeren in jouw gezondheid
  4. Een hekel hebt aan de computer en niet online wil werken
  5. Een negatieve houding hebt ten opzichte van verandering

  Niet tevreden? 

  Geld terug garantie!

  Het programa heeft al zoveel mensen geholpen dat ik zeker ben dat het ook voor jou heel effectief zal zijn! Twijfel je? Geen nood. Wanneer je niet tevreden bent kan je tot 14 dagen na de aankoop jouw geld terugvragen!

  Zo neem je absoluut geen risico met deze waardevolle investering.

  Garantie suikervrij eten programma

  Ja, ik wil lid worden van

  365 Dagen Energie!

  Laat je een jaar lang meenemen op een uniek pad naar jezelf, waarin je jouw lichaam en geest beter leert kennen en begrijpen.


  Tegenwoordig kan je een volledig jaar lid zijn, van alle programma's en recepten gebruik maken voor de prijs die we tot voor kort aanrekenden voor slechts 1 programma! Waarom kunnen we dit? Omdat we bewust kiezen voor online begeleiding. Omdat onze community steeds meer leden telt, kunnen we de prijs toegankelijker maken voor jou! Online staat niet synoniem voor onpersoonlijk want we hebben veel contact in de community!


  Je betaalt 365 euro  (ofwel 1 euro per dag) en krijgt nu meteen toegang voor een jaar. 

  Klik op onderstaande knop om direct toegang te krijgen tot dit unieke programma!

  Suikervrij eten programma

  P.S. Ook jij verdient het om elke dag energie te hebben! Deze keuze kan je vandaag, hier en nu maken 🙂

  P.P.S. Vertrouw er op dat ook jij het kan! Honderden lotgenoten gingen jou voor.

  P.P.P.S. Schrijf je nu in en ontdek wat je op korte tijd kan bereiken! Het is mijn missie om deze uitgeputte samenleving terug wat fleuriger te maken en ik ben ervan overtuigd dat ik het ontbrekende puzzelstukje heb.