365 Dagen Energie
arrow_drop_up arrow_drop_down

Lid worden van de meest energieke club?

Krijg een gans jaar toegang tot recepten, ons maandelijks magazine en

onze maandelijkse online workshops en trainingen

Jouw allerbeste versie worden

- dat doe je met babystapjes -

GLOEDNIEUWE FORMULE!

Vanaf nu kan IEDEREEN lid worden van onze community, ook als je geen voedingsprogramma's volgt!

Ben je enkel op zoek naar inspiratie aan een héél laagdrempelig bedrag?

Lees dan zeker verder!

Lid worden van 365 Dagen Energie betekent:

365 dagen darmvriendelijke recepten

Al onze recepten zijn glutenvrij, lactosevrij en suikervrij + overwegend koolhydraatbeperkt

Minimale investering

Voor nog geen 30 cent per dag krijg je het ganse jaar door onbeperkte toegang

Altijd toegankelijk 24/24 en 7/7

Je komt terecht in een online community die altijd open is voor vragen en antwoorden

Maandelijks ledenmagazine

Elke maand verschijnt er een nieuw digitaal ledenmagazine vol inspiratie en nieuwe recepten

Maandelijkse ledentrainingen

Elke maand is er een online ledentraining over gezondheid of persoonlijke groei mét een expert

Voorrrangslijst Bite and Boost

Onze leden krijgen als eerst (en soms als enige) de kans om spirulina crackers te bestellen

Dit lidmaatschap is écht iets voor jou wanneer deze uitspraken een glimlach op je gezicht toveren:

  • Je wil dolgraag gezonder leven maar mist vaak de inspiratie om in de keuken aan de slag te gaan;
  • Je eet glutenvrij, lactosevrij en suikervrij OF je wil recepten die jouw darmklimaat gezonder maken en jouw energiepeil boosten;
  • Je zoekt een plek om naartoe te gaan om vragen te stellen als je vastloopt met een recept of raad nodig hebt omtrent ingrediënten (iets wat je namelijk niet vindt in een receptenboek);
  • Je houdt van dynamisch en bent enthousiast over nieuwe recepten, zo kan je het hele jaar door nieuwe dingen uitproberen en experimenteren;
  • Naast voeding ben je verzot op persoonlijke ontwikkeling. Je zou het liefst elk boek lezen dat je tegenkomt om jezelf te ontplooien al vind je niet altijd de tijd/energie om alles op jouw to-read-lijst te lezen;
  • Je vindt het inspirerend om verhalen te horen of te lezen van lotgenoten
  • Je wil je dolgraag laten informeren door experten in hun vak rondom allerhande energiethema's (voeding, mindset, spiritualiteit, enz...)
  • Je woont graag boeiende workshops bij maar wil je hiervoor niet altijd verplaatsen

Gezondheid, energie & persoonlijke groei

Het vraagt een holistische kijk op de wereld en op jezelf!

Elke maand een nieuw thema over gezondheid of persoonlijke ontwikkeling

In ons digitaal ledenmagazine

In elk magazine focussen we op een welbepaald thema, aangevuld met nieuwe recepten, ingrediënten, interviews en spirituele inzichten.

Expert aan het woord

Je woont elke maand een online ledentraining bij gegeven door een expert in zijn of haar vak. Hieronder vind je de thema's van de komende periode terug!

Wat onze leden zeggen

Bea
Ik bezoek dagelijks de community voor de overheerlijke recepten en het contact. Je krijgt meteen antwoord op je vragen!
Lieve
Ik kijk elke maand heel erg uit naar het prachtig vormgegeven magazine met inspirerende interviews en artikels. 
Inge
Je krijgt zovéél meer dan je verwacht. Niet alleen de recepten maar ook tal van andere boeiende energie-onderwerpen!

Bekijk het agenda van dit en volgend seizoen!

APRIL

Emo-eten en suikerverslaving

Expert Martine Adami deelt in deze workshop als ervaringsdeskundige en coach haar verhaal over emo-eten. Wat schuilt er achter emo-eten en suikerverslaving?

MEI

Lenteschoonmaak

Onze Vlaamse Mari Kondo Annelies Mentink komt exclusief voor onze communty haar beste tips geven om jouw huis en leven op orde te brengen. Rommel kost energie!

JUNI

#perfectionisabitch

Auteur van het gelijknamige boek en perfectionismecoach Anja Copejans vertelt je in deze workshop alles over perfectionisme en hoe je het bij de wortel aanpakt.

JULI

Vegan, hype of wake-up call?

Veganisme is de laatste jaren aan een serieuze opmars begonnen en wordt een echte trend genoemd. Maar is het zomaar een hype en hoe gezond is het eigenlijk?

Online workshop gemist? Alle opnames blijven beschikbaar voor leden!

AUGUSTUS

Huidverzorging

Welke natuurlijke producten zijn écht verzorgend voor onze huid? Hoe voed je jouw huid nu het beste? Je huid voeden doe je niet alleen langs de buitenkant, maar ook vanbinnen...

SEPTEMBER

Astrologie is energie

Life Coach Sofie Laureyssens neemt je mee in de wereld van de Maya Astrologie en vertelt je hoe je zelf beter in je kracht kan staan door je hogere zelf te leren kennen. 

OKTOBER

Keto: hype of medicijn?

Het kwam als een grote dieethype uit Amerika overgewaaid. Wat is het? En is het überhaupt gezond?

Als expert in gezonde vetverbranding weet ik er alles van!

NOVEMBER

#focusiskey

In een hectische wereld als de onze is het zo verleidelijk om te reageren op alles en iedereen rondom jou en verlies je jouw focus.Wie echter leert focussen krijgt meer gedaan in minder tijd.

DECEMBER

Leren visualiseren

Walt Disney zei ooit: "If You can Dream it, you can do it." De krachten van onze gedachten dus! En ja, je kan jouw gedachten sturen in de richting van jouw dromen. Leren visualiseren is stap 1.

12 workshops per jaar inbegrepen in je abonnement

Ben jij ook zo iemand die heel leergierig is en zowat elke workshop zou willen volgen of tientallen boeken op jouw to-read-lijst heeft staan? Workshops volgen overal in het land is tijdrovend, vermoeiend én heel erg duur.

In dit lidmaatschap van AMPER 99 euro zitten 12 online workshops inbegrepen. Je hoeft ze niet live te bekijken en ze blijven het jaar rond beschikbaar. Verplaatsen hoeft niet, je kan deelnemen vanuit jouw luie zetel ;)

Lid worden voor < 30 cent/dag ofwel 99 euro/jaar

Een investering in gezondheid is goedkoper dan de allerbeste verzekering...

Ik heb jaren als commercieel adviseur in een grootbank gewerkt en ik heb daar geleerd dat mensen het logisch vinden om zich voor van alles te verzekeren. Verzekeringen zijn duur en heb je meestal niet nodig, tenzij je écht tegenslag hebt.

De allerduurste verzekeringen zijn gezondheidsverzekeringen. Ziek zijn kost gewoon handenvol geld.

Het verbaast me daarom vaak dat mensen het moeilijk vinden om te investeren in zichzelf om gezonder te worden.

Het is namelijk de beste investering die er is!

Dit jaarlidmaatschap is pakken voordeliger dan de prijs van ziek zijn, dokterskosten, chemische medicijnen en het gemiste loon van niet te kunnen werken. Bekijk jij het ook op die manier? Fijn! 

Ik gun jou een vreugdevol en sprankelend leven waarin je bruist van energie en geluk!

Het goede nieuws is dat je hier op elk moment zélf voor kan kiezen :)

Lid worden voor < 30 cent/dag ofwel 99 euro/jaar

Jouw lidmaatschap bestaat uit

Een uitgebreide receptenbank

De voorbije jaren ontwikkelden mijn moeder en ik honderden recepten voor de EnergieKeuken. Ontbijten, lunchen, salades, groeteschotels, smoothies, granola's, gebak, dessert, brood, crackers, sappen, soepen, diners, ... name it en het is er! Het was namelijk voor ons een échte zoektocht naar recepten die helemaal waren afgestemd op de noden van gezonde darmen: glutenvrij, koemelkvrij én suikervrij. Vanaf nu is inspiratie geen excuus meer!


"Je kan toch beter een receptenboek bestellen?", hoor ik je al denken. Dan onderschat je de échte meerwaarde van deze receptenbank want een receptenboek is lang niet zo uitgebreid en kan je ook geen vragen stellen als je ergens mee worstelt, info wil over een ingrediënt of na een mislukte poging ;)

Een ingrediëntenbank

Je ontdekt nieuwe ingrediënten die van jouw lichaam een ware tempel maken om lang en gelukkig in te leven. Op zoek naar ingrediënten of vragen over ingrediënten? Je kan het allemaal hier kwijt! 

Maandelijks ledenmagazine

Elke eerste vrijdag van de maand ontvang je ons prachtige online magazine. Hierin licht ik "het thema van de maand" uit op basis van artikels, een interview, boekentips,... Je krijgt nieuwe recepten, leert nieuwe ingrediënten kennen en zoveel meer.

Maandelijkse ledentraining

Elke maand kan je als lid exclusief deelnemen aan een ledentraining. Deze training kunnen over voeding gaan maar ook over persoonlijke groei. Thema's die aan bod kwamen en komen zijn emo-eten, suikerverslaving, minimaliseren, perfectionisme, Wet van de Aantrekking, ochtendrituelen, enz...


Je hebt toegang tot de huidige én de vorige trainingen in de ledenomgeving en kan ook uitgesteld kijken als je er niet live kan bij zijn.

Vraag jouw Engelenkaart

De rubriek met Engelenkaarten is uitgegroeid tot één van de populairste rubrieken in de community. Vanuit mijn intuïtie trekt mijn onschuldige hand een Engelenkaart voor jou in tijden van twijfel, moeilijke beslissingen of ter kracht en inspiratie. Ik ben niet helderziende maar zet mezelf in als medium tussen jouw vraag en de hogere boodschap.
€ 99,-/jaar

Lidmaatschap 365 Dagen Energie

Er gelden geen speciale acties of kortingen op dit aanbod dus wachten tot het beter wordt is écht niet nodig. Trouwens: je gezondheid uitstellen voor 30 cent per dag klinkt een beetje gek voor woorden dus let's do this!

Zit je vastgekleefd?!

Je koopt van mensen. Niet van computers of een bedrijf zonder gezicht.

Ik kan jou persoonlijk garanderen dat jouw abonnement na een jaar gewoon opzegbaar is, simpelweg door me 2 weken voor verlenging een mailtje te sturen. Vertrouwen is de basis van alles en dat schaden we niet graag!