arrow_drop_up arrow_drop_down

Een gezonde relatie met voeding

start met een gezonde relatie met jezelf

- Werk eerst aan de relatie met jezelf om balans te krijgen in je voeding -

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

IS DIT HERKENBAAR VOOR JOU?

Niets werkt voor mij.
Ik heb al alles geprobeerd maar niets werkt voor mij. Ik hoop dat dit me eindelijk zal helpen. Ik ben eigenlijk mijn geloof in alle methodes kwijt... .
Het gaat te traag.

Als ik na 1 week geen tastbaar resultaat zie heb ik eigenlijk zin om op te geven. Als ik veel moeite doe moet er snel verandering zijn!

Het is te veel werk.

Ik wil slanker en gezonder worden, maar het mag me absoluut niets van moeite kosten en ik wil zo weinig mogelijk veranderen. Ik ben te druk!

STOP EN STA EVEN STIL!

Start niet zomaar met het eerstvolgende dieet dat op je pad komt,

de kans is groot dat dit toch "mislukt" omdat je je brein verkeerd 

gebruikt. Zonder balans in je brein, kan je geen

balans bereiken in je voedingspatroon.

Werken aan je gezondheid of je gewicht doe je niet om jezelf te fixen.

Je fixt éérst de relatie met jezelf, dan komt de rest vanzelf.

Elke Vermeire, orthomoleculair voedingsdeskundige gespecialiseerd in darmgezondheid en buikgeluk

Een scheve relatie met voeding ontstaat vanuit eenzijdig gebruik van het brein.

Wanneer je een voedingspatroon of dieet volgt vanuit je linkerhersenhelft (je kennis-brein) zonder bewust ook je rechterhersenhelft (je buikbrein) te gebruiken, ervaar je te weinig balans: je bent rusteloos op zoek naar een beter voedingspatroon dat je toch nooit kan volhouden en je raakt gefrustreerd omdat je je best doet en de regels volgt maar niet bereikt wat je verwacht.


TIJD VOOR BALANS! 

Balans in je hersenen = balans in jezelf = balans in je voeding.

BALANS CHALLENGE

Je gaat eindelijk de wortel van het probleem aanpakken:

de balans in je hersenen en in jezelf!

Deze balans challenge is geen quick fix.

Het is een proces van inzichten en van vele kleine acties

die op termijn het échte verschil maken.

Je balans werd verstoord toen je een jaar of 7 was.

Deze balans herstellen doe je dus niet op 1 dag.

Ik geef je in deze challenge de handvaten én de tijd

om aan de slag te gaan met de diepere stukken van jezelf.

Gedurende 1 jaar.

Je volgt géén dieet en krijgt enkel toegang tot recepten.

De rest is breinwerk.


DEZE BALANS-CHALLENGE IS IETS VOOR JOU ALS JE:
  • Verlangt naar een gezonde en spontane relatie met gezond voedsel;
  • Graag gezonder wil eten zonder je steeds schuldig te hoeven voelen over "een misstap";
  • Denkt dat het alles of niets moet zijn en heel perfectionistisch bent ingesteld waardoor je het nooit volhoudt;
  • Aan je (darm)gezondheid en/of gewicht en/of energiepeil wil werken zonder aan zelfopoffering te doen;
  • Eindelijk in balans wil kunnen genieten van een gezond lichaam en gezond gewicht.

Wat houdt de BALANS-CHALLENGE IN?

Je krijgt toegang tot onze 12 Masterclasses

We hebben elke maand een workshop. Afhankelijk van wanneer je jou inschrijft kan je live of uitgesteld kijken. Van zodra een workshop online staat, blijft deze het ganse jaar rond beschikbaar. De bijhorende hand-outs kunnen gedownload worden. Je wordt per mail uitgenodigd. De workshops worden gegeven door Elke Vermeire of een expert in een specifiek thema.

Je krijgt als bonus ook toegang tot ons complete archief van Masterclasses (voeding, mindset, organisatie, balans)

De waarde van al deze Masterclasses bedraagt 999 euro. Ze zijn verzameld in ons archief waar ze het ganse jaar door kunnen geraadpleegd worden.

Je volgt géén dieet maar hebt toegang tot +300 darmvriendelijke recepten die orthomoleculair werden samengesteld.

We willen niet de focus leggen op voeding, maar je wel de kans geven om gezonde voeding te eten die deskundig werd samengesteld zodat je darmvriendelijk kan eten gedurende de BALANS-CHALLENGE.

Heb je vragen over ingrediënten? Je krijgt toegang tot een ingrediëntenlijst waar je al je vragen kan stellen.

In onze ingrediëtenbank kunnen onze leden terecht met specifieke vragen over ingrediënten. Dit kan interessant zijn als je bepaalde ingrediënten niet kent of allergieën hebt. Onze recepten zijn standaard glutenvrij, lactosevrij en suikervrij.

365 dagen, 7/7 en 24u/24 lid van een bevlogen community

Deze challenge is géén inrichtingsverkeer! Je kan voor, na en tussen elke workshop met al je vragen terecht in onze community. Deze worden persoonlijk beantwoord. Er kunnen ook privé vragen gesteld worden in de chat.

Ook onder onze recepten kan je rechtstreeks vragen stellen over de bereiding, ingrediënten, ... .

Wat onze leden zeggen

Bea
Ik bezoek dagelijks de community voor de overheerlijke recepten en het contact met de andere leden die allen kiezen voor de verantwoordelijkheid over hun eigen leven en lichaam. Je krijgt meteen antwoord op je vragen!
Caroline
Elke inspireerde me niet alleen als voedingsexpert, maar vooral als vrouw en als onderneemster. Ze brengt transformatie teweeg, waardoor ik eindelijk de stap naar het ondernemerschap durfde te zetten!
Inge
Je krijgt zovéél meer dan je verwacht. Niet alleen de recepten maar ook tal van andere boeiende energie-onderwerpen! Tijdens de Masterclasses krijg je zoveel heldere aha-momenten dat je je meteen veel lichter voelt.
Sofie
Ik ben zo dankbaar dat Elke op mijn pad kwam. Niet alleen leerde ik van haar dat ik mijn darmgezondheid moest aanpakken, ik leerde ook kiezen voor mezelf. Daardoor heb ik na jaren het lef gevonden om ontslag te nemen.

Het programma: je krijgt toegang tot nieuwe Masterclasses zoals:

Stroming in jezelf

Mieke Lannoey is auteur en fasciliteert innerlijke transformatieprocessen.

De buik heeft een belangrijke functie hierin. Buikvet is volgens Mieke namelijk niet alleen het resultaat van voedselkeuzes maar eveneens het gevolg van onze innerlijke buikconnectie.

Balans in jezelf

In deze workshop belicht ik alle aspecten van Yin & Yang of eenvoudigweg: hoe de natuur balans regelt.

Door het begrijpen van de natuurwetten en jezelf te zien als een onderdeel van de natuur, is het bereiken van balans eigenlijk een natuurlijk proces.

Onrust en ongeduld

Hoe bereik je meer rust in het bereiken van je (gezondheids)doelen? Ongeduld en onrust zijn symptomen van iemand die niet in balans is met zichzelf. We kijken naar de onderliggende boodschap van onrust en ongeduld en leren luisteren naar onze innerlijke behoeftes.

 Je bent oké

Marcel Hendrickx is de auteur van de bestseller "zeg me dat ik Oké ben".

In een diepgaand interview bespreken we hoe perfectionisme in de hersenen tot disbalans leidt en ons saboteert om te bereiken wat we echt willen.

Lessen van Boeddha

Wie zich nooit eerder in het Boeddhisme verdiepte, zou onterecht kunnen denken dat het zweverig of onbruikbaar is. Vergis je niet: de grootste stappen in mijn eigen ontwikkeling zijn het resultaat van Boeddha's lessen zonder zelf een Boeddhist te zijn.

Doelen stellen & actie nemen

Veel mensen stellen ambitieuze doelen op typische dagen van het jaar (zoals op dieet gaan in januari of sporten vanaf september) en houden dit niet vol. In deze workshop gaan we gedoseerd en gebalanceerd doelen stellen en geïnspireerd actie nemen.

12 nieuwe Masterclasses per jaar inbegrepen in je abonnement

Tijdens de BALANS-CHALLENGE krijg je toegang tot al onze Masterclasses.

Zowel de Masterclasses die we reeds gegeven hebben, als de nieuwe Masterclasses die je live online kunt bijwonen.

Onze gastsprekers

De meeste Masterclasses worden gegeven door Elke, maar we nodigen ook geregeld gastsprekers uit met een specifieke expertise.

Hierdoor kunnen we in onze community nog meer waarde geven, want de inhoud die gastsprekers hier met ons delen is uniek!

Getuigenis over emo-eten door Martine Adami

Martine Adami startte met onze voedingsprogramma's vanuit een scheef gegroeide relatie met voeding. Ze combineerde onze voeding met de SAM-methode die ze nu gebruikt als transformatiecoach. In deze getuigenis vertelt ze jou hier meer over.
Inspiratiesessie over perfectionisme door Anja Copejans
Anja Copejans startte als blogger van "Perfection is a Bitch" waarin ze haar struggle met perfectionisme deelt. Tegenwoordig werkt ze als perfectionisme coach en schreef ze het gelijknamige boek "Perfection is a Bitch".
Masterclass Maja Astrologie door Sofie Laureyssens
Sofie Laureyssens gebruikt de Maya Astrologie om onze levenspaden beter te begrijpen. De Tzolkin kalander is haar belangrijkste werkinstrument om contact te maken met de ziel. In deze Masterclass maak je kennis met de Tzolkinkalander.

Masterclass over zelfliefde door Lies Deboiserie

Zelfliefdecoach Lies Deboiserie kijkt al tien jaar lang elke dag in de spiegel met de boodschap "ik zie je graag". Het transformeerde haar ganse leven waardoor ze vanuit een diepe verbinding met zichzelf voluit leeft en er tien jaar jonger uitziet dan tien jaar geleden...
Masterclass Stroming in jezelf door Mieke Lannoey

Mieke Lannoey is auteur over thema's als burn-out, transformatie en ondernemerschap vanuit de buik. Met als thema "water" stimuleert ze het innerlijke stromingsproces zodat je leven weer volop gaat stromen. Ze belicht hierin de rol van de buik.

Interview met auteur Marcel Hendrickx
Marcel Hendrickx schreef de bestseller "Zeg me dat ik oké ben" en richtte een opleidingscentrum op voor perfectionisme coachen. Tijdens dit interview gaan we dieper in op de thema's uit zijn boek en vraag ik Marcel alles over het herstellen van de balans tussen de linker- en de rechterhersenhelft.
365 euro ,-
€ 197/jaar

Op een gebalanceerde manier je meest gezonde versie worden:

Je dagelijkse dosis inspiratie voor gezond voedsel in combinatie met het diepere werk is het meest dierbare waar je in kan investeren. Vanaf september 2020 krijgt ons aanbod een upgrade en betaal je 1 euro per dag (= 365 euro per jaar).


Wie zich nog deze maand inschrijft kan de balans-challenge volgen voor slechts 197 euro per jaar. Dit is 0,54 cent per dag om deze transformatie in jezelf mogelijk te maken!


Je kan na 1 jaar opzeggen of je verlengt automatisch aan slechts 99 euro.

Opzeggen van je abonnement doe je door ons minstens 1 maand voor de verlenging (dat is de datum waarop je nu intekent + 1 jaar) een e-mail te sturen op info@elkedagenergie.be .

TIJDELIJK VOORDEELTARIEF

VOOR BESTAANDE KLANTEN

>> 99 euro per jaar (blijvend)

VOOR WIE IS DEZE CHALLENGE NIET GESCHIKT:


  1. Alles wordt online georganiseerd en is heel toegankelijk/gemakkelijk in gebruik. Wil je niet online aan de slag, dan is dit niets voor jou;
  2. Wie niet graag de verantwoordelijkheid op zich neemt en zoekt naar wetenschap en kennis zonder meer, zal deze challenge te confronterend vinden. Het is énkel geschikt voor mensen die echt aan zichzelf willen werken en resultaat willen boeken dat blijvend is;
  3. Voor wie op zoek is naar een gewoon dieet. Wij werken holistisch en geloven dat eenzijdige diëten niet werken omdat ze eenzijdig zijn;
  4. Als je zoekt naar een quick fix. Met jezelf compleet in balans komen vraagt tijd en geduld. We schenken in onze online workshops veel aandacht aan deze thema's want net ongeduldig zijn en weinig tijd hebben zijn mede de oorzaak waarom je nu geen resultaat boekt. Enkel wie bereid is om dit onder ogen te zien en om zonder haast aan zichzelf te werken is geschikt om deel te nemen.
  5. Mensen die geen vertrouwen hebben in het proces en in het aanbod (zij die alles extra willen overdenken). Ook al zijn dit symptomen van controledrang en hebben dit soort mensen net extra nood aan deze challenge, toch zal niet iedereen er ook daadwerkelijk klaar voor zijn. Je moet klaar zijn om oude patronen los te laten en om nieuwe patronen te installeren. Vanuit weerstand en controle is dit bijzonder moeilijk, dus ook weerstand tegen het aanbod of tegen de challenge horen hierbij.

Zit je vastgekleefd?!

Je koopt van mensen. Niet van computers of een bedrijf zonder gezicht.

Ik kan jou persoonlijk garanderen dat jouw abonnement na een jaar gewoon opzegbaar is, simpelweg door ons 1 maand voor verlenging een mailtje te sturen. Vertrouwen is de basis van alles en dat schaden we niet graag!