arrow_drop_up arrow_drop_down

MASTERPLAN 2020

exclusief voor leden

van 365 Dagen Energie

Word baas over je eigen brein en maak van 2020

het jaar van de absolute ommekeer!

Workshops in de kijker

" Maak je dagelijkse breinmodellen"

WORKSHOPS NIEUWE JAAR

DECEMBER: AFSTEMMEN OP 2020

In deze training gaan we dieper in op het Masterplan van 2020: wat, waarom en hoe?

Deze training vond plaats in december maar de opnames blijven toegankelijk voor onze nieuwe leden!

JANUARI: MAAK JE DAGELIJKSE BREINMODELLEN

Vanuit de behoefte om met mijn eigen wijsheid aan de slag te gaan en mijn bewustzijn te verruimen startte ik met zelfcoaching. Dit houdt zeer concrete en dagelijkse oefeningen in waarbij ik breinmodellen maak. Deze modellen leggen mijn gevoelens en gedachten bloot. Sinds ik dit doe heb ik toegang tot een niveau in mezelf waar ik vroeger niet bij kon. Het leert me onderscheid maken tussen mijn ego en mijn buikgevoel en ik kan mijn resultaten vlijmscherp bijsturen door mijn eigen gedachten juist te programmeren. In januari leer ik je in detail hoe dit werkt zodat je hier het komende jaar zelf mee aan de slag kan!

FEBRUARI: ANALYSEER JE BREINMODELLEN

In januari heb je een maand lang geëxperimenteerd met breinmodellen en zal je ongetwijfeld vragen hebben. Vanaf februari word je meester van je eigen brein door te leren uit je eigen modellen en die van anderen!

MAART: BOOST JE ZELFVERTROUWEN

Het is een veelvoorkomend fenomeen bij mijn klanten: een gebrek aan zelfvertrouwen. Wie weinig zelfvertrouwen heeft, heeft de neiging sneller op te geven. Het is voor hen ook onbewust moeilijker om doelen te bereiken. Deze complete training is gewijd aan het mechanisme van zelfvertrouwen en hoe je dit kan omkeren.

Agenda voor- en najaar 2020 wordt via mail verder aangekondigd

Lid worden voor < 30 cent/dag ofwel 99 euro/jaar

Bovenop MASTERPLAN 2020 krijg je ook dit er nog eens bij!

Lid worden van 365 Dagen Energie betekent:

365 dagen darmvriendelijke
recepten

Al onze recepten zijn glutenvrij, lactosevrij en suikervrij + overwegend koolhydraatbeperkt

Minimale investering

Voor nog geen 30 cent per dag krijg je het ganse jaar door onbeperkte toegang

Altijd toegankelijk
24/24 en 7/7

Je komt terecht in een online community die altijd open is voor vragen en antwoorden

Bonussen

Alle bonussen in de vorm van pdf's, Ebooks en magazines zijn toegankelijk voor leden

Mindset Trainingen

Elke maand is er een online ledentraining over mindsetwerk.

Bite and Boost voorranglijst

Onze leden krijgen als eerste (en soms als enige) de kans om producten te bestellen

Waarom lid worden?

In deze video vertel ik jou meer over mijn zoektocht naar energie en de kleine

babystapjes die mij hiertoe geleid hebben

Dit lidmaatschap is écht iets voor jou wanneer deze uitspraken een glimlach op je gezicht toveren:

  • Je bent verzot op persoonlijke ontwikkeling en woont graag op een laagdrempelige manier maandelijks een boeiende workshop bij (zonder jou te verplaatsten!);
  • Je leest graag over gezondheid, ontdekt graag nieuwigheden om gezonder te koken, wil graag weten hoe je meer balans en energie bereikt in je leven en bent open minded om alles te weten komen over mindset en spiritualiteit;
  • Je wil dolgraag gezonder leven maar mist vaak de inspiratie om in de keuken aan de slag te gaan;
  • Je eet glutenvrij, lactosevrij en suikervrij OF je wil recepten die jouw darmklimaat gezonder maken en jouw energiepeil boosten;
  • Je zoekt een plek om naartoe te gaan om vragen te stellen als je vastloopt met een recept of raad nodig hebt omtrent ingrediënten (iets wat je namelijk niet vindt in een receptenboek);
  • Je houdt van dynamisch en bent enthousiast over nieuwe recepten, zo kan je het hele jaar door nieuwe dingen uitproberen en experimenteren;
  • Je zou het liefst elk boek lezen dat je tegenkomt om jezelf te ontplooien al vind je niet altijd de tijd/energie om alles op jouw to-read-lijst te lezen, dus is een community die alles samenvat écht iets voor jou;
  • Je vindt het inspirerend om verhalen te horen of te lezen van lotgenoten
  • Je wil diepgaand breinwerk verrichten zodat je voortaan je eigen unieke antwoord kan creëren op al je levensvragen.

Gezondheid, energie & persoonlijke groei

Het vraagt een holistische kijk op de wereld en op jezelf!

Wat onze leden zeggen

Bea
Ik bezoek dagelijks de community voor de overheerlijke recepten en het contact. Je krijgt meteen antwoord op je vragen!
Lieve
Ik kijk elke maand heel erg uit naar het prachtig vormgegeven magazine met inspirerende interviews en artikels. 
Inge
Je krijgt zovéél meer dan je verwacht. Niet alleen de recepten maar ook tal van andere boeiende energie-onderwerpen!

12 workshops per jaar inbegrepen in je abonnement

Ben jij ook zo iemand die heel leergierig is en zowat elke workshop zou willen volgen of tientallen boeken op jouw to-read-lijst heeft staan? Workshops volgen overal in het land is tijdrovend, vermoeiend én heel erg duur.

In dit lidmaatschap van AMPER 99 euro zitten 12 online workshops inbegrepen. Je hoeft ze niet live te bekijken en ze blijven het jaar rond beschikbaar. Verplaatsen hoeft niet, je kan deelnemen vanuit jouw luie zetel ;)

Lid worden voor < 30 cent/dag ofwel 99 euro/jaar

Waarom dit unieke lidmaatschap?

Wat als iedereen ook maar een fractie zou kunnen proeven van alle inzichten die mijn eigen leven zoveel hebben verruimd? Ik ben Elke, energie- en darmexpert en het is mijn missie om mensen bewuster te maken van hun eigen lichaam en leven. Ik gun elke man of vrouw de levenskwaliteit waar hij of zij recht op heeft, al geloof ik tegelijk ook in het opnemen van jouw eigen verantwoordelijkheid in dit verhaal.


En exact daarom richtte ik een aantal jaren geleden de online community 365 Dagen Energie op. De virtuele plek waar al mijn voedingsprogramma's, recepten, magazines en trainingen zijn ondergebracht. Deze plek nodigt je uit om bewuster te leven. Je krijgt tonnen inspiratie en inzichten aangereikt. Al moet je het uiteindelijk wel zélf doen. En met een klein duwtje in de rug lukt dat nét iets beter, toch?


In deze lidmaatschapformule maak ik mijn ledenomgeving voor het eerst toegankelijk voor iedereen. Dat betekent: ook de mensen die géén voedingsprogramma volgen bij mij maar gewoon de inspiratie willen.


Een grotere groep mensen de kans geven om een bewuster leven te leiden (qua voeding én qua mindset) is het hele opzet. Daarom kan je aan een belachelijk lage prijs lid worden van mijn community en toegang krijgen tot alle recepten, het bonusmateriaal en de maandelijkse ledentrainingen.


Je investeert nog geen 30 cent per dag (!) om 365 dagen per jaar toegang te krijgen tot darmvriendelijke recepten én word maandelijks uitgenodigd op een ledentraining (online!) om diepgaand mindsetwerk te verrichten bij jezelf. 99 euro voor een jaar (darm)gezondheid, een jaar knallende inzichten, een jaar zelfliefde omdat je wérkt aan en met jezelf <3

Een investering in gezondheid is goedkoper dan de allerbeste verzekering...

Ik heb jaren als commercieel adviseur in een grootbank gewerkt en ik heb daar geleerd dat mensen het logisch vinden om zich voor van alles te verzekeren. Verzekeringen zijn duur en heb je meestal niet nodig, tenzij je écht tegenslag hebt.

De allerduurste verzekeringen zijn gezondheidsverzekeringen. Ziek zijn kost gewoon handenvol geld.

Het verbaast me daarom vaak dat mensen het moeilijk vinden om te investeren in zichzelf om gezonder te worden.

Het is namelijk de beste investering die er is!

Dit jaarlidmaatschap is pakken voordeliger dan de prijs van ziek zijn, dokterskosten, chemische medicijnen en het gemiste loon van niet te kunnen werken. Bekijk jij het ook op die manier? Fijn! 

Ik gun jou een vreugdevol en sprankelend leven waarin je bruist van energie en geluk!

Het goede nieuws is dat je hier op elk moment zélf voor kan kiezen :)

Lid worden voor < 30 cent/dag ofwel 99 euro/jaar

Jouw lidmaatschap bestaat uit

Een uitgebreide receptenbank

De voorbije jaren ontwikkelden mijn moeder en ik honderden recepten voor de EnergieKeuken. Ontbijten, lunchen, salades, groeteschotels, smoothies, granola's, gebak, dessert, brood, crackers, sappen, soepen, diners, ... name it en het is er! Het was namelijk voor ons een échte zoektocht naar recepten die helemaal waren afgestemd op de noden van gezonde darmen: glutenvrij, koemelkvrij én suikervrij. Vanaf nu is inspiratie geen excuus meer!


"Je kan toch beter een receptenboek bestellen?", hoor ik je al denken. Dan onderschat je de échte meerwaarde van deze receptenbank want een receptenboek is lang niet zo uitgebreid en kan je ook geen vragen stellen als je ergens mee worstelt, info wil over een ingrediënt of na een mislukte poging ;)

Een ingrediëntenbank

Je ontdekt nieuwe ingrediënten die van jouw lichaam een ware tempel maken om lang en gelukkig in te leven. Op zoek naar ingrediënten of vragen over ingrediënten? Je kan het allemaal hier kwijt! 

Bonussen

Ik schrijf magazines en Ebooks die vrij toegankelijk zijn voor de leden van de community. Zo heb je toegang tot alle digitale receptenboeken en magazines van vroeger en nu!

Maandelijkse ledentraining

Elke maand kan je als lid exclusief deelnemen aan een ledentraining.

In 2020 staan deze trainingen in het teken van zelfcoaching zodat je moeitelozer je persoonlijke doelen bereikt.

Vraag jouw Engelenkaart

De rubriek met Engelenkaarten is uitgegroeid tot één van de populairste rubrieken in de community. Vanuit mijn intuïtie trekt mijn onschuldige hand een Engelenkaart voor jou in tijden van twijfel, moeilijke beslissingen of ter kracht en inspiratie. Ik ben niet helderziende maar zet mezelf in als medium tussen jouw vraag en de hogere boodschap.
365 euro ,-
€ 99,-/jaar

Lidmaatschap 365 Dagen Energie

Vanaf 2020 verdrievoudigen we onze prijs omdat we ons aanbod het komende jaar aanzienlijk verhogen. Wie nu intekent, behoudt echter de originele prijs van 99 euro.

Zit je vastgekleefd?!

Je koopt van mensen. Niet van computers of een bedrijf zonder gezicht.

Ik kan jou persoonlijk garanderen dat jouw abonnement na een jaar gewoon opzegbaar is, simpelweg door me 2 weken voor verlenging een mailtje te sturen. Vertrouwen is de basis van alles en dat schaden we niet graag!