arrow_drop_up arrow_drop_down

Lid worden van de community 365 Dagen Energie

Krijg toegang tot + 300 recepten uit de EnergieKeuken, meer dan 20 online workshops over alle facetten van energie (lichaam, geest en spirit) en ontvang ons  seizoensmagazine.

Workshops in de kijker

"Bereik meer focus en verhoog je productiviteit."

WORKSHOPS DIT NAJAAR

OKTOBER: HOE IK ME FOCUS EN MIJN PRODUCTIVITEIT VERHOOG MET INTUÏTIEVE PLANNING

Ik krijg 10 keer meer gedaan dan vroeger. Het uitgeven van een eigen boek, het runnen van een bakkerij en een jong gezin en daarnaast voldoende tijd overhouden voor mijn bedrijf Elke Dag Energie: het voelt absoluut niet overweldigend. En toch lijkt het alsof ik vele ballen tegelijk in de lucht hou. Als je daarnaast ook nog eens aandacht wil voor je gezondheid, vraag je jou misschien wel af: "hoe doet ze het?!". Het antwoord is: focus en een slimme intuïtieve planning.


De leden van 365 Dagen Energie kozen het thema van deze workshop zelf omdat ze toch wel moeite hebben met focussen en het behalen van doelen. In deze workshop doe ik gedetailleerd uit de doeken hoe ik mijn leven run zonder te verdrinken en zonder te veel te plannen.


Belangrijk detail: ik werk maximum 25 uur per week en hou veel vrije tijd over voor mijn gezinsleven, ga elke dag mooi op tijd naar bed en sta ook niet op om 5u in de ochtend ;) (anders zou dit verhaal niet stroken met een energiek en stressvrij leven)! Alles is focus en planning!

NOVEMBER: BULLET JOURNAL MET EXPERTE STEPHANIE WAUTERS

De ontdekking van dit jaar is ongetwijfeld de Bullet Journal. Alles wat ik in de workshop van oktober deel over productiviteit en planning, daarvoor is mijn partner in crime mijn Bullet Journal. Stephanie Wauters van Miss Mixie leerde me in haar workshop de basisbeginselen van de Bullet Journal en deelt speciaal voor de leden van 365 Dagen Energie haar kennis.

DECEMBER: LEREN VISUALISEREN

Je eigen mindset programmeren is een enorm krachtige tool om doelen te bereiken. In deze workshop vertel ik heel concreet hoe ik via visualisatie al mijn projecten in de wereld zet en hoe ik op moeilijke momenten mezelf overstijg in mijn eigen hoofd.

Lid worden voor < 30 cent/dag ofwel 99 euro/jaar

Lid worden van 365 Dagen Energie betekent:

365 dagen darmvriendelijke recepten

Al onze recepten zijn glutenvrij, lactosevrij en suikervrij + overwegend koolhydraatbeperkt

Minimale investering

Voor nog geen 30 cent per dag krijg je het ganse jaar door onbeperkte toegang

Altijd toegankelijk 24/24 en 7/7

Je komt terecht in een online community die altijd open is voor vragen en antwoorden

Seizoensmagazine

Elke seizoen verschijnt er een nieuw digitaal ledenmagazine vol inspiratie en nieuwe recepten

Maandelijkse ledentrainingen

Elke maand is er een online ledentraining over gezondheid of persoonlijke groei mét een expert

Voorrrangslijst Bite and Boost

Onze leden krijgen als eerst (en soms als enige) de kans om spirulina crackers te bestellen

Waarom lid worden?

In deze video vertel ik jou meer over mijn zoektocht naar energie en de kleine

babystapjes die mij hiertoe geleid hebben

Dit lidmaatschap is écht iets voor jou wanneer deze uitspraken een glimlach op je gezicht toveren:

  • Je bent verzot op persoonlijke ontwikkeling en woont graag op een laagdrempelige manier maandelijks een boeiende workshop bij (zonder jou te verplaatsten!);
  • Je leest graag over gezondheid, ontdekt graag nieuwigheden om gezonder te koken, wil graag weten hoe je meer balans en energie bereikt in je leven en bent open minded om alles te weten komen over mindset en spiritualiteit;
  • Je wil dolgraag gezonder leven maar mist vaak de inspiratie om in de keuken aan de slag te gaan;
  • Je eet glutenvrij, lactosevrij en suikervrij OF je wil recepten die jouw darmklimaat gezonder maken en jouw energiepeil boosten;
  • Je zoekt een plek om naartoe te gaan om vragen te stellen als je vastloopt met een recept of raad nodig hebt omtrent ingrediënten (iets wat je namelijk niet vindt in een receptenboek);
  • Je houdt van dynamisch en bent enthousiast over nieuwe recepten, zo kan je het hele jaar door nieuwe dingen uitproberen en experimenteren;
  • Je zou het liefst elk boek lezen dat je tegenkomt om jezelf te ontplooien al vind je niet altijd de tijd/energie om alles op jouw to-read-lijst te lezen, dus is een community die alles samenvat écht iets voor jou;
  • Je vindt het inspirerend om verhalen te horen of te lezen van lotgenoten
  • Je wil je dolgraag laten informeren door experten in hun vak rondom allerhande energiethema's (voeding, mindset, spiritualiteit, enz...)

Gezondheid, energie & persoonlijke groei

Het vraagt een holistische kijk op de wereld en op jezelf!

Elke maand een nieuw thema over gezondheid of persoonlijke ontwikkeling

In ons digitaal ledenmagazine

In elk seizoensmagazine focussen we op een welbepaald thema, aangevuld met nieuwe recepten, ingrediënten, interviews en spirituele inzichten.

Expert aan het woord

Je woont elke maand een online ledentraining bij gegeven door een expert in zijn of haar vak. Hieronder vind je de thema's van de komende periode terug!

Wat onze leden zeggen

Bea
Ik bezoek dagelijks de community voor de overheerlijke recepten en het contact. Je krijgt meteen antwoord op je vragen!
Lieve
Ik kijk elke maand heel erg uit naar het prachtig vormgegeven magazine met inspirerende interviews en artikels. 
Inge
Je krijgt zovéél meer dan je verwacht. Niet alleen de recepten maar ook tal van andere boeiende energie-onderwerpen!

Najaar programma: online workshops

AUGUSTUS

Huidverzorging *

Welke natuurlijke producten zijn écht verzorgend voor onze huid? Hoe voed je jouw huid nu het beste? Je huid voeden doe je niet alleen langs de buitenkant, maar ook vanbinnen...


(* Alle voorbije workshops kunnen herbekeken worden)

SEPTEMBER

Astrologie is energie *

Life Coach Sofie Laureyssens neemt je mee in de wereld van de Maya Astrologie en vertelt je hoe je zelf beter in je kracht kan staan door je hogere zelf te leren kennen. 


(* Alle voorbije workshops kunnen herbekeken worden)

OKTOBER

Focus en planning*

Er is een hemelsbreed verschil tussen de dingen "weten" en ze vervolgens praktisch toepassen. Hoe krijg je meer gedaan? Ik deel mijn planning en veel meer in deze unieke workshop.

(* de workshops kunnen live of uitgesteld bekeken worden)

NOVEMBER

Bullet Journal*

"Your mind is for having ideas, not holding them.", zei een wijze man.En net daarom gebruik ik dagelijks een bullet journal. Stephanie Wauters komt een introductieworkshop geven.

(* de workshops kunnen live of uitgesteld bekeken worden)

DECEMBER

Leren visualiseren *

Walt Disney zei ooit: "If You can Dream it, you can do it." De krachten van onze gedachten dus! En ja, je kan jouw gedachten sturen in de richting van jouw dromen. Leren visualiseren is stap 1.

(* de workshops kunnen live of uitgesteld bekeken worden)

12 workshops per jaar inbegrepen in je abonnement

Ben jij ook zo iemand die heel leergierig is en zowat elke workshop zou willen volgen of tientallen boeken op jouw to-read-lijst heeft staan? Workshops volgen overal in het land is tijdrovend, vermoeiend én heel erg duur.

In dit lidmaatschap van AMPER 99 euro zitten 12 online workshops inbegrepen. Je hoeft ze niet live te bekijken en ze blijven het jaar rond beschikbaar. Verplaatsen hoeft niet, je kan deelnemen vanuit jouw luie zetel ;)

Lid worden voor < 30 cent/dag ofwel 99 euro/jaar

Een investering in gezondheid is goedkoper dan de allerbeste verzekering...

Ik heb jaren als commercieel adviseur in een grootbank gewerkt en ik heb daar geleerd dat mensen het logisch vinden om zich voor van alles te verzekeren. Verzekeringen zijn duur en heb je meestal niet nodig, tenzij je écht tegenslag hebt.

De allerduurste verzekeringen zijn gezondheidsverzekeringen. Ziek zijn kost gewoon handenvol geld.

Het verbaast me daarom vaak dat mensen het moeilijk vinden om te investeren in zichzelf om gezonder te worden.

Het is namelijk de beste investering die er is!

Dit jaarlidmaatschap is pakken voordeliger dan de prijs van ziek zijn, dokterskosten, chemische medicijnen en het gemiste loon van niet te kunnen werken. Bekijk jij het ook op die manier? Fijn! 

Ik gun jou een vreugdevol en sprankelend leven waarin je bruist van energie en geluk!

Het goede nieuws is dat je hier op elk moment zélf voor kan kiezen :)

Lid worden voor < 30 cent/dag ofwel 99 euro/jaar

Jouw lidmaatschap bestaat uit

Een uitgebreide receptenbank

De voorbije jaren ontwikkelden mijn moeder en ik honderden recepten voor de EnergieKeuken. Ontbijten, lunchen, salades, groeteschotels, smoothies, granola's, gebak, dessert, brood, crackers, sappen, soepen, diners, ... name it en het is er! Het was namelijk voor ons een échte zoektocht naar recepten die helemaal waren afgestemd op de noden van gezonde darmen: glutenvrij, koemelkvrij én suikervrij. Vanaf nu is inspiratie geen excuus meer!


"Je kan toch beter een receptenboek bestellen?", hoor ik je al denken. Dan onderschat je de échte meerwaarde van deze receptenbank want een receptenboek is lang niet zo uitgebreid en kan je ook geen vragen stellen als je ergens mee worstelt, info wil over een ingrediënt of na een mislukte poging ;)

Een ingrediëntenbank

Je ontdekt nieuwe ingrediënten die van jouw lichaam een ware tempel maken om lang en gelukkig in te leven. Op zoek naar ingrediënten of vragen over ingrediënten? Je kan het allemaal hier kwijt! 

Elk seizoen ledenmagazine

Elke eerste vrijdag van de maand ontvang je ons prachtige online magazine. Hierin licht ik "het thema van de maand" uit op basis van artikels, een interview, boekentips,... Je krijgt nieuwe recepten, leert nieuwe ingrediënten kennen en zoveel meer.

Maandelijkse ledentraining

Elke maand kan je als lid exclusief deelnemen aan een ledentraining. Deze training kunnen over voeding gaan maar ook over persoonlijke groei. Thema's die aan bod kwamen en komen zijn emo-eten, suikerverslaving, minimaliseren, perfectionisme, Wet van de Aantrekking, ochtendrituelen, enz...


Je hebt toegang tot de huidige én de vorige trainingen in de ledenomgeving en kan ook uitgesteld kijken als je er niet live kan bij zijn.

Vraag jouw Engelenkaart

De rubriek met Engelenkaarten is uitgegroeid tot één van de populairste rubrieken in de community. Vanuit mijn intuïtie trekt mijn onschuldige hand een Engelenkaart voor jou in tijden van twijfel, moeilijke beslissingen of ter kracht en inspiratie. Ik ben niet helderziende maar zet mezelf in als medium tussen jouw vraag en de hogere boodschap.
€ 99,-/jaar

Lidmaatschap 365 Dagen Energie

Er gelden geen speciale acties of kortingen op dit aanbod dus wachten tot het beter wordt is écht niet nodig. Trouwens: je gezondheid uitstellen voor 30 cent per dag klinkt een beetje gek voor woorden dus let's do this!

Zit je vastgekleefd?!

Je koopt van mensen. Niet van computers of een bedrijf zonder gezicht.

Ik kan jou persoonlijk garanderen dat jouw abonnement na een jaar gewoon opzegbaar is, simpelweg door me 2 weken voor verlenging een mailtje te sturen. Vertrouwen is de basis van alles en dat schaden we niet graag!