“In 21 dagen naar een energieker lichaam met het Suikervrij Energieprogramma!”

Is dit herkenbaar voor jou? Je zit gevangen in een futloos lichaam dat altijd moe is? In het slechtste geval zelfs helemaal uitgeput? (Burn-out? Bijnieruitputting?) Het betekent allemaal hetzelfde: de energiehuishouding van jouw lichaam is helemaal uit balans. Je verlangt zo naar meer energie!

Tijdens mijn eigen burn-out kwam ik er na enkele maanden achter dat het helemaal niet tussen mijn oren zat (iets wat vaak onterecht wordt beweerd bij burn-out). Ik wilde zo graag vooruit in dit leven maar ontbrak de innerlijke kracht. Dit was een belangrijk keerpunt voor mij, ik had er genoeg van.

Ik wilde opnieuw aan het roer van mijn eigen leven staan en wist dat hiervoor een fysieke wijziging nodig was. Ik kende al veel over voeding. Die burn-out deed me echter grijpen naar comfort food. Ik deed heel veel onderzoek naar de link tussen voeding en uitputting en ging aan de slag in de keuken met herstellende ingrediënten. Ik schrapte ook alles van het menu wat mijn lichaam te veel uitputte. Het resultaat was fenomenaal: op 3 weken tijd voelde ik me als herboren! Ik begeleidde ondertussen al tientallen mensen naar een energieker lichaam. Ook zij die dachten “dat ze al gezond bezig waren” stonden versteld van het resultaat van dit programma.

“In 21 dagen kan je volledig afkicken van de rommel die jouw lichaam uitput”

In het Suikervrij Energieprogramma:

 • Leer je in enkele dagen tijd afkicken van fout voedsel, waaronder suiker
 • Maak je komaf met energiedips door te leren wat de ultieme suikertruc is
 • Neem je al na enkele dagen tijd compleet het verlangen naar zoet weg
 • Zorg je opnieuw voor een gezonde en bewuste relatie met voeding
 • Sta je er niet alleen voor: elke maand begeleid ik een ganse groep gelijkgestemden die elkaar motiveren
 • Inspireer ik jou met kant-en-klare menu’s en boodschappenlijsten zodat je jou volledig kan focussen op jouw doel. Je ontvangt een uitgebreide voorbereidingsbundel en 3 volledig uitgewerkte weekplannen die zijn afgestemd op de fase van de detox.

Het programma is uniek in België en Nederland omwille van de link met uitputting.

Uniek voedingsprogramma!

Ik leer je niet alleen wat fout is, maar ook wat goed is ingeval van uitputting. Je leert nieuwe ingrediënten kennen en wordt terug bewust van de betekenis van voeding.

Ik onderscheid me van alle andere voedingsprogramma’s door jou te leren luisteren naar de taal van jouw lichaam. Ieder lichaam is uniek en heeft een eigen verhaal, eigen behoeftes en verlangens. Door de jaren zijn we het verleerd de signalen van ons lichaam te begrijpen. Dit is géén dieet maar een levenswijze waar je nooit meer van af wil stappen eens je hebt ervaren wat het voor jou betekent!

Want geef toe: wie wil nu niet elke dag gezond en springlevend zijn?!

Herken jij jou in minstens 3 van deze punten?

 • Ik heb vaak energiedipjes
 • Ik haal de middag niet zonder tussendoortjes
 • Ik heb vaak zin in zoet, vooral ’s avonds
 • Ik heb het moeilijk om gewicht te verliezen, vooral rond de taille
 • Als ik begin met snoepen, kan ik niet meer stoppen
 • Ik heb doffe haren, broze nagels, eczeem, lucht in de darmen, migraine of andere lichamelijke ongemakken
 • ’s Avonds is mijn batterij helemaal plat en ’s morgens kan ik moeilijk uit bed

Ja, ik wil deelnemen aan het Suikervrij Energieprogramma!

Niet tevreden? Geld terug garantie!

Het Suikervrij Energieprogramma heeft al zoveel mensen geholpen dat ik zeker ben dat het ook voor jou heel effectief zal zijn! Twijfel je? Geen nood. Wanneer je niet tevreden bent kan je tot 14 dagen na de aankoop jouw geld terugvragen!

Naar de betaalpagina >>>

Testimonials: mijn klanten getuigen

 • “Zelfs als man was ik met de maaltijden van Elke steeds voldaan. Ik verloor als kers op de taart 5 kg!” (Raf, 42 jaar)
 • “De menu’s van Elke zijn eenvoudig waardoor het in combinatie met het werk een haalbare kaart was.” (Katrijn, 39 jaar)
 • “Dankzij de inspiratie van Elke slaagde ik erin lekker en gezond te koken zonder suiker. Ik ben nu veel bewuster met voeding bezig.” (Ingrid, 53)
 • “Ik was al twee jaar heel bewust met voeding bezig als grote Pascale Naessens-fan. Toch heeft het programma van Elke me het ontbrekende puzzelstukje gegeven waardoor ik in staat ben om te starten met een nieuwe opleiding!” (Evi, 33)
 • “Ik loop net niet op wolkjes en voel me veel lichter. Ik heb zoveel meer energie!” (Mie, 47)
 • “Dit programma was na 2 jaar burn-out mijn ontbrekende puzzelstukje. Dankjewel Elke!” (Martine, 52)
 • “De inspiratie van Elke en het groepsgebeuren hebben ervoor gezorgd dat ik het volhield. De Facebookgroep is tot op vandaag een echte meerwaarde voor mij!” (Lies, 37)
 • “Al na enkele dagen verdwenen mijn buikklachten en ik verloor 8 kg. Ik voel dat ik nu op het juiste spoor zit. Ook de energie in de groep werkt heel aanstekelijk!” (Melanie, 26)

Ik kijk er erg naar uit om jou te mogen begeleiden naar een energieker leven waarin je in staat bent om terug jouw dromen na te jagen! Dat gun in namelijk iedereen!

P.S. Ook jij verdient het om elke dag energie te hebben! Deze keuze kan je vandaag, hier en nu maken 🙂

P.P.S. Vertrouw er op dat ook jij het kan! Tientallen lotgenoten gingen jou voor.

P.P.P.S. Schrijf je nu in en ontdek wat je op amper 21 dagen kan bereiken! Het is mijn missie om deze uitgeputte samenleving terug wat fleuriger te maken en ik ben ervan overtuigd dat ik het ontbrekende puzzelstukje heb.

 

background: rgba(255, 255, 255, 0.73);