Elke Vermeire
arrow_drop_up arrow_drop_down

Wie ben ik?

In 2016 belandde ik in een burn-out. Ik was nog geen dertig jaar en begreep niet hoe ik als piepjonge moeder van twee kleine kids zo "leeg" kon zijn.

Niet alleen was ik altijd moe, ik had ook geen daadkracht om mijn dromen na te jagen. Mijn lichaam leek wel een gevang.

Ik begon te bloggen over mijn proces en richtte de grootste burn-out groep op van Vlaanderen. Pas toen werd het mij duidelijk dat ik verre van de enige was met dit probleem. Plots kwam ik in contact met duizenden lotgenoten en werd mijn blog overspoeld door reacties van gelijkgestemden.

Al snel begreep ik dat ik meer te doen had dan waar het leven me tot nu toe had gebracht (een kantoorjob in de financiële sector...).Ik had een brandend groot verlangen om mijn eigen energie terug te vinden en begon me in alle mogelijke energiethema's te verdiepen. Pas na vijf maand in burn-out ontdekte ik de link met voeding en mijn darmen. Dit was voor mij de eerste stap naar fysiek herstel

Daarnaast werd ik meester in het programmeren van mijn eigen gedachten en het aantrekken van mijn eigen succes en geluk. Mijn blog groeide uit tot een missie-onderneming waarin ik de voorbije tijd reeds duizenden mensen inspireerde en motiveerde naar een andere manier van leven.

Ik schoolde me om tot natuurvoedingsdeskundige en volgde opleidingen in binnen- en buitenland over darmgezondheid. Het resultaat hiervan werd mijn EnergieKeuken omdat ik aan den lijve ondervond dat je energie kan eten. Later richtte ik de community "365 Dagen Energie" op waarin honderden lotgenoten door middel van voedingsprogramma's of een jaartraject bewust werken aan hun beste versie.

In 2018 kwamen heel veel puzzelstukjes samen: met mijn kennis over gezonde darmen, bijnieruitputitng en lichaamsherstel ontwikkelden mijn moeder en ik de spirulina crackers. Mijn moeder bakte al jaren gezonde volwaardige broodvervangers op basis van zaden en pitten. Door de spirulina (een alg die wordt bestempeld als superfood) toe te voegen aan ons recept hadden we twee vliegen in 1 klap: een allergenenvrije broodvervanger mét spirulina. Mijn klanten en leden waren er verzot op! Herhaaldelijk kreeg ik de vraag om de crackers te koop aan te bieden. Dit was het startschot om Bite and Boost op te richten, een dochteronderneming van Elke Dag Energie waarbij ik mijn ultragezonde spirulina crackers op de markt breng.

Wat kan ik voor jou betekenen?

Ik wil jouw ogen openen en jou aanzetten tot actie :)

Ik ben een ervaringsdeskundige.

Ik ken jouw pijn. We delen hetzelfde gevoel.

We zijn gevoelig, snel moe en makkelijk overprikkeld.

We hebben gevoelige darmen, ook al uit zich dat niet altijd letterlijk.

We moeten zuinig omspringen met onze energie.

Ik heb geleerd hoe.

Op fysiek vlak. Op mentaal vlak.

Maar laat ons beginnen bij het begin.

Jouw lijf.

Dat waar je fysiek het meeste last van hebt, toch?

Ik ga jou vertellen hoe je met voedsel jouw energie verdubbelt.

Deal? Je kan mijn gratis E-book downloaden om te beginnen.

Start hier:

Gratis E-book

Hoe je in 30 dagen jouw energie verdubbelt

door het toepassen van 1 simpele eetgewoonte 

zodat je weer voluit gaat leven

Spirulina Crackers

Ik ontwikkelde een broodvervanger die voor mezelf en mijn klanten hét verschil maakt in onze (darm)gezondheid en ons energiepeil. De crackers zijn de gedroomde broodvervanger en ze zijn bovendien superlekker!

Mijn artikels ontvangen

Elke Dag Energie is een veelgelezen blog over levensstijl, mindset, burn-out en persoonlijke groei. Samen met energie-experten publiceer ik boeiende artikels. Ontvang mijn nieuwste artikels als allereerst in je mailbox!