arrow_drop_up arrow_drop_down

Zuiveringskuur

EEN KRACHTIGE 10-DAAGSE & VEGAN KUUR

OM JE LICHAAM TE REINIGEN

Deze zuiveringskuur is ideaal om

  • Een korte maar krachtige detox te ondergaan
  • Jouw lichaam te ondersteunen bij seizoenswissels of na ongezonde periodes
  • Jezelf een korte periode af te zonderen om te detoxen (zodat je niet verleid wordt)
  • Jouw belangrijkste ontgiftingsorganen een schoonmaakbeurt te geven
  • Een verjongingskuur te doen zodat je huid meer gaat stralen
  • Pro-actief en van binnenuit aan je gezondheid te werken
  • Jouw darmklimaat en energiepeil een boost te geven (al dan niet na een periode van zondigen)

De voordelen op een rijtje

Korte tijdsinvestering,

snel resultaat

Ook geschikt voor vegetariërs

en veganisten

Voordelige vitamineboost zonder dure suppletie of dieetvoeding

Een natuurlijke reset van je hele systeem voor meer energie

Verjongend effect waardoor je huid weer gaat stralen

Gemakkelijk te volgen met eenvoudige en snelle recepten

"Deze kuur veranderde mijn leven en was het startsein voor een gezonde levensstijl. Met 3 tieners in huis kwam ik altijd in de verleiding om te zondigen, dus ik trok met mijn blender, zak vol groenten en fruit én de zuiveringskuur naar zee voor een week. De transformatie was enorm. We zijn een jaar later en ik eet nog dagelijks volgens de richtlijnen van dit programma. Ik zou in de ochtend mijn gezonde smoothies niet meer kunnen missen! Sindsdien ben ik 9 kg afgevallen."

Martine Adami

Waarom een zuiveringskuur?

Ik ben Elke, oprichter van Elke Dag Energie en gespecialiseerd in de link tussen voeding en energie/darmgezondheid.

Je lichaam werkt dagelijks héél hard om zich te beschermen tegen de duizenden toxische stoffen waar het mee geconfronteerd wordt. Onze ontgiftingsorganen staan dag en nacht paraat om deze toxines te bestrijden. De darmen, de lever en de huid zijn de eerste organen die daarom lijden onder ongezond voedsel, vervuilde lucht en het contact met chemische producten.

Op tijd een stond een zuiverende detox volgen is noodzakelijk om je ontgiftingsorganen te ontlasten. Ik ontwikkelde deze kuur speciaal voor mensen die een kort maar krachtig programma willen volgen, één of meerdere keren per jaar. Het is ideaal om te volgen bij seizoenswissels of na een periode van ongezond eten.

Je maakt jouw huis toch ook geregeld schoon, niet?

Dat jouw huis gepoetst wordt vind je normaal, maar hoe vaak heb je jouw lichaam al eens schoongemaakt?

Een aantal zaken om eens bij stil te staan

  • Waarom wacht je met het onderhouden van je lichaam dat een leven lang mee moet en niet met het onderhouden van een huis? Vreemde kronkel van wij mensen, toch?
  • Waarom wacht je met het investeren in gezondheid tot je ziek bent er er (chemische!) medicijnen nodig zijn om je te genezen terwijl je ook pro-actief aan je gezondheid kan werken (geloof me: dat is veel goedkoper!)
  • Waarom jouw buitenkant alleen maar mooi maken langs de buitenkant en niet langs de binnenkant? Wist je dat een schone egale en jonge huid start in je darmen? Daarom heeft ontgiften een verjongend effect!

Hebben deze vragen jou ook aan het denken gezet? Wil je graag jouw lichaamstempel even goed verzorgen dan dat je jouw woning verzorgt? Wil je liever geen medicijnen slikken maar leren hoe je de natuur gebruikt als natuurlijk medicijn? En geloof je dat je er beter zal uitzien door eerst aan je binnenkant te werken in plaats van te starten met je buitenkant?

INVESTEER EENMALIG

97 euro!

>>> IK START METEEN >>>

De zuiveringskuur bestaat uit

Een voorbereidingsmodule

Om je helemaal onder te dompelen in het thema, start je met een voorbereidingsmodule die je alle kneepjes van het detoxen leert maar ook stilstaat bij de praktische kant.

Menu's en winkellijst

Je kan een kant-en-klaar menu met boodschappenlijst raadplegen en afdrukken. Zo hoef je zelf gedurende de ganse kuur niet na te denken welke voeding geschikt is en kan je gewoon in de keuken duiken en beginnen!

Voorbereidingsvideo's

Met de voorbereidingsvideo's help ik jou met het op orde brengen van je koelkast en met de voorbereidingen in de keuken zodat je een moeiteloze start kan nemen.

Recepten voor het leven

De vegan darmvriendelijke recepten die je tijdens dit programma krijgt aangereikt, heb je uiteraard voor het leven. Kijk maar naar de getuigenis van Martine, die haar leven omgooide na deze detox en nog steeds 80% van de tijd volgens deze kuur leeft. 

Wat heb je nodig om met deze kuur te starten?

Naast standaard maaltijden drink je zuiverende sappen, soepen en smoothies dus je hebt op zijn minst een blender nodig. Een slowjuicer is een pluspunt, maar geen must.

Een staafmixer voor soep heb je ook best in huis, maar verder hoef je geen bijzondere investeringen te maken.

Hoe verloopt het programma praktisch?

Na registratie ontvang je een bevestigingsmail met jouw unieke logingegevens.

Hiermee kan je inloggen in de online community van 365 Dagen Energie.

In de online omgeving heb je meteen toegang tot de zuiveringskuur en kan je beginnen!

€ 127,-
€ 97,-

DE ZUIVERINGSKUUR VOLGEN

Je bent 1 klik verwijderd van een grondige schoonmaakbeurt voor jouw lichaam!

Niet goed? Geld terug!

Heb je gedurende 14 dagen geprobeerd om het programma toe te passen maar lukt het jou om de één of andere reden niet? We betalen het geld terug waar je recht op hebt! Uit de ervaring met onze klanten en leden kan ik met mijn hand op het hart zeggen dat we een tevredenheid hebben van maar liefst 95%!