Gratis E-book: verdubbel jouw energie in 30 dagen
verdubbel jouw energieDownload nu

Gratis E-book: Verdubbel jouw Energie in 30 Dagen

Hoe je in 30 dagen tijd jouw energie verdubbelt door het veranderen van 1 simpele eetgewoonte.

Page content

article content

Waarom ik ga zwemmen met dolfijnen – de reis naar mezelf

Jullie hebben misschien al gemerkt dat ik de laatste tijd vaker over spirituele ontwikkeling schrijf. Het is een stukje van mezelf dat ik lange tijd niet getoond heb, maar het is wel cruciaal in mijn energieproces. Ik werd uitgenodigd om mezelf verder spiritueel te ontwikkelen dus deze intentie heb ik geplaatst voor 2018. Dit jaar staat voor mij volledig in het teken van mijn intuïtie. Sindsdien ontmoet ik de meest fantastische mensen. De Wet van de Aantrekkingskracht brengt me namelijk altijd datgene wat ik nodig heb. En het volgende wat ik blijkbaar nodig heb is een ontmoeting met dolfijnen. Inderdaad, binnenkort ga ik zwemmen met dolfijnen om mijn spirituele ontwikkeling kracht bij te zetten.

Spirituele groei

zwemmen met dolfijnen

De voorbije maanden laat het me niet los: de stem in mijn hoofd die me vertelt dat het tijd wordt om volledig te gaan voor die spirituele groei. De voorbije twee jaar heb ik heel wat “ongevraagde” ervaringen met spiritualiteit. Omdat deze bleven terugkomen in mijn leven, werd het me duidelijk dat ik hier iets moest mee doen. Dus dat deed ik en doe ik nog steeds. Ik schrijf bijna dagelijks in mijn afstemdagboek. Het is een tool die me helpt om contact te maken met mijn ziel en te voelen welke richting ik mag uitgaan. Ik ben een ondernemer zonder business plan, wel eentje die zich voortdurend afstemt op haar verlangens en luistert naar haar intuïtie. Het beste kompas, lijkt nu! Ik had de voorbije tijd al enkele keren in mijn afstemdagboek gevraagd om datgene op mijn pad te brengen dat me zou helpen bij mijn spirituele groei. In diezelfde periode vonden een aantal magische ontmoetingen plaats. Gaande van spirituele teachers over healers tot holistische coaches die op mijn pad kwamen en waarvan ik veel mag leren.

Dolfijnen als spirituele teachers

En toen kwam het telefoontje waarvan ik wist dat het geen toeval was. De dame aan de andere kant van de lijn, Hilde, organiseert dolfijnenreizen. In het kader van de reportages voor mijn Energie magazine nodigde ze me uit om mee te gaan op een 8-daagse herbronningsreis waar je kan zwemmen met dolfijnen. Rationeel ging ik eerst in weerstand. Ik kon onmogelijk op dit voorstel in gaan want dan zou ik mijn kinderen een ganse week moeten achterlaten! Vervolgens ging ik heel goed voelen en werd ik overstelpt door de kracht van het universum. Deze kans was met een reden op mijn pad gekomen, dus het voelde niet juist om deze kans te laten liggen. Ik had uitdrukkelijk gevraagd naar de volgende stap in mijn spirituele ontwikkeling, alleen wist ik toen nog niet hoe dit zich zou aandienen. Ik had nooit van tevoren kunnen bedenken dat het iets met dolfijnen zou te maken hebben! Dus ik stuurde Hilde een mailtje met de melding dat ik in april mee ga om te zwemmen met dolfijnen en om een reportage te maken over deze spirituele ervaring.

zwemmen met dolfijnen

Waarom dolfijnen?

Je mag er zijn!

Dolfijnen hebben een heel speciale energie, bijna magisch zou je kunnen zeggen.  Ze zijn speels, zachtaardig, sociaal en ook heel spiritueel.  Vanaf het moment dat je in de buurt van dolfijnen bent, voel je als het ware een warme welkom en een zacht helen. Hilde zelf beschrijf het gevoel als pure onvoorwaardelijke liefde! Jij mag er zijn, zoals je bent, met je donkere en lichte kanten, met al je blokkades en obstakels maar ook met al je liefde en talenten.

Dolfijnen zijn heel nieuwsgierig en komen heel graag “afstemmen” met wie ze te maken hebben.  Dat voel je ook daadwerkelijk als je gaat zwemmen met dolfijnen. Ze voelen je, ze raken je tot in het diepste vezeltje van je lijf. En dan geven ze je werkelijk het gevoel dat jij helemaal OK bent zoals jij bent.  Ze voeden je energetisch en spiritueel.  Ze zijn ook enorm intelligent. Het is trouwens bewezen dat dolfijnen angsten naar de oppervlakte kunnen brengen en die kunnen transformeren. In de manier waarop ze zich op een bepaald moment tonen aan jou, geven ze je als het ware advies, als een “voorbeeld”.

zwemmen met dolfijnen

De trillingsenergie van dolfijnen

De meeste dieren zijn bang van mensen.  Dolfijnen daarentegen komen in vol vertrouwen in jouw buurt en zelfs op enkele centimeters van jou zwemmen. Je zou ze eigenlijk energetische therapeuten of spirituele teachers kunnen noemen, die rechtstreeks via contact met de Bron ook met ons de verbinding aangaan.

Waarom dolfijnen zo energetisch zijn heeft te maken met de hoge frequentie waarmee ze resoneren. Ze hebben een enorme hoge trillingsenergie van tussen 400 en 10000 Hz.  Als je weet dat wij om te healen wat binaurale muziek van 432 Hz en 528 Hz afspelen, denk dan maar eens wat een dolfijn doet met zijn energie en wat voor impact dit kan hebben op jou.

Hilde beschrijft dolfijnen als de “engelen van de zee”  die telkens als ze verschijnen een glimlach op je gezicht toveren!

Zwemmen met dolfijnen

Om zich letterlijk op te laden, gaat Hilde regelmatig zwemmen met dolfijnen. Ondertussen heeft ze het hart er zodanig van vol, dat ze zelf herbronningsreizen organiseert waar je dagelijks zwemt met wilde doflijnen. Een geweldig concept leek het mij! Een week lang op een comfortabele boot vertoeven vlakbij de plek waar de dolfijnen komen spelen en zwemmen. Op de boot zelf gaan allerhande energetische sessies door. Dit afgewisseld met het contact met dolfijnen geeft jou als mens een enorme energieboost waardoor je helemaal als herboren terug komt van zo’n reis.

Dolfijnreizen met Secret Soul

zwemmen met dolfijnenHilde Van Looy is holistisch coach en oprichter van Secret Soul. Ze organiseert enkele keren per jaar een 8-daagse herbronningsweek tussen de dolfijnen.
We vertrekken samen naar het magische Sataya Dolphin Reef in de Rode Zee (Egypte). Daar verblijven we een hele week op een comfortabele safariboot met lekker eten, een attente crew, rondom ons de prachtige fauna en flora van het 5 km lange koraalrif én de dolfijnen. Secret Soul maakt programma’s per reis, met o.a. meditaties, relaxaties, massages, zuiveringskuren, yoga, voetreflexmassage, coaching à la carte…. Een aanrader voor die zieltjes onder ons die zichzelf een mooie bewustzijnsverruiming cadeau willen doen. Afreisdata worden aangekondigd op de site van Secret  Soul.

Ben jij ook op zoek naar je innerlijke zelf? Wil jij dichter bij jouw kern komen?
Dan neemt Secret Soul jou graag mee op een innerlijke reis, een dolfijn geschenk!

zwemmen met dolfijnenHet is geen geheim dat de energie van dolfijnen voor heel wat beweging in jouw bewustzijn zorgt. Hierdoor zal persoonlijke groei zich manifesteren. Jouw proces wordt ondersteund door een ervaren team van gezondheidsconsulenten/stagiairs. Zij zorgen voor begeleide meditaties/relaxaties, voetreflexbehandeling, massages, yoga, bachbloesemconsult en indien gewenst, gespreksbegeleiding. We logeren op het comfortabele yacht Sea Soul in het Sataya Rif in de Rode Zee (Egypte). Je kan er vrij snorkelen tussen wilde dolfijnen in hun eigen omgeving onder begeleiding van professionele snorkelinstructeurs.

Prijs all-in : 1600 euro *
*alles inbegrepen behalve visum (28€), fooi bemanning (30€) en alcoholische drunken

Inschrijvingen : info@secretsoul.be
Voor meer info : www.secretsoul.be of bel 0474/84 56 13
Data reizen : 22 – 29 april 2018 (VOLZET!)
19 – 26 november 2018

Comment Section

1 reactie op “Waarom ik ga zwemmen met dolfijnen – de reis naar mezelf


Door Cindy op 1 februari 2018

Dit is een geweldige vrouw en haar liefde voor wat ze doet zijn overmeesterend! Stap mee in die boot;-PPP!

Plaats een reactie
background: rgba(255, 255, 255, 0.73);
Phoenix WebsitePhoenix Website